Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy nőről akit csak lefekte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőről akit csak lefektetni akarsz megtudnád hogy szűz akkor már nem akarnád vagy nem érdekelne hogy nem volt eddig senkivel?

Figyelt kérdés
30 feletti a nő
2024. jún. 3. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak még jobban akarná a férfiak nagyobb része szerintem.
2024. jún. 3. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Férfiaknàl az bónusz ha a nőnek az az első. Fordítva csinàlnak a nők ebből problémàt.
2024. jún. 3. 13:06
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 ez nem mindenkinél van így... 5 férfivel feküdtem le összesen (kapcsolatban voltam minddel), abból eggyel együtt veszítettük el, egy már nem volt szűz, a másik 3 meg igen, és mindenről tudtam.
2024. jún. 3. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Nem érdekelne különösebben, hogy szűz-e vagy sem.

Ha meg akarom dugni, akkor meg lesz dugva és kész! 😱

2024. jún. 3. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem érdekel hogy szűz, ez nem lenne akadály.
2024. jún. 3. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha bejön, még örülnék is neki, mert én is az vagyok. Bár mondjuk én 24 éves vagyok.
2024. jún. 3. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Létezik 30 éves szűz nő?
2024. jún. 5. 10:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!