Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed arról hogy egy idősebb férfi panel lakásból távcsővel lesi a csajokat? erkélyről

Figyelt kérdés

Kicsit én is meglepődtem hogy milyen jól kitalálta.

Lehet tenni valamit ellene?

De ha ennyi öröme van az életben....

2024. jún. 2. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Lehet. Tanúk kellenek. Kukkolás.
2024. jún. 2. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Jól teszi!
2024. jún. 2. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Most komolyan ez miért baj? :D
2024. jún. 2. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Egy 3 hete a tükör előtt kezdtem el vetkőzni és a szembe lévő házban egy pali az ablakban állt biztos nem engem nézett csak egy kicsit lazított
2024. jún. 2. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Most komolyan az a világ jön amikor a saját erkélyéről nem nézhet valaki arra amerre akar? Aki az utcán megy azért hadd nézzen már rá. Ha meg belát valaki lakásába azért abban az ott lakónak van nagyobb felelősége. Kapjatok már a fejetekhez, ti Észak-Koreát akartok idehaza?
2024. jún. 2. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Itt is van a lakótelepen ilyen pasi.. Mikor kimegyek az erkélyre nem tudom honnan vaszi észre már lesekszik..27N
2024. jún. 3. 08:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Valakinek azt is kell
dec. 30. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!