Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon durván megnyúlt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon durván megnyúlt a farkamon az előbőr. Lelóg 2centire a makkon túl. Undorodnak a nők ettől?

Figyelt kérdés
Műtetni nem akarom, senki nem szólta meg eddig, talán nem akarnak megbántani. Kézzel ki tudom húzni 4-5 centire. Ha áll a farkam, akkor is lifeg a makkom alatt és csak félig látszik ki a makkom ha áll a farkam. Lankadtan semmi nem látszik a makkból. Kézzel fel tudom szinte tekerni. Pisilésnél is hátra kell húznom, hogy ne fröcsköljön össze-vissza. Ettől undorodnak a nők? Kort és nemet is írjatok légyszi. Köszi!

#lógó előbőr #nagyon megnyúlt előbőr
2024. jún. 2. 12:40
 1/9 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy emiatt tetszenek a lógós punics nők (saláta), mert nekem is lóg az előbőrőm.
2024. jún. 2. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Jobb mint a körülmetélt.
2024. jún. 2. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem lankadt állapotban használod (amúgy aki nincs metélve, annak amúgy is fedi ernyedt állapotban a makkot az előbőr). Nem fognak undorodni tőle a nők HA jól használod, nyugi.
2024. jún. 2. 12:56
 4/9 anonim válasza:
43%
Ne csüggedj! Biztosan vannak olyan nők, akik a kutyákéhoz hasonló szerszámokra izgulnak.
2024. jún. 2. 13:02
 5/9 A kérdező kommentje:
A #2-nek miért húzták le az értékelését? Köszönöm a normális válaszokat!
2024. jún. 2. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Vszinüleg nem értenek egyet vele.
2024. jún. 2. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Mutasd.
2024. jún. 2. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Van itt néhány férfi, aki valamiért nagyon mérges a körülmetélt férfiakra, miközben semmi rossz nincs abban, sőt, én nőként nagyon szeretem a körülmetélt farkat.

Kérdésre válaszolva: nem biztos, hogy ettől undorodnának a nők, de nekem nem nagyon jön be így leírás alapján. De neked meg az én puncim nem jönne be, mert az enyém baba :D szóval ennyi. Szerintem gondod nem nagyon lesz belőle.

2024. jún. 2. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:
42%
Hogy mit csinál a makkod ?!?
2024. jún. 2. 15:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!