Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, van itt olyan aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, van itt olyan aki gyerekként kifejezetten kicsinek tartotta a farkát és szégyellte, de mára ezt teljesen feldologzta?

Figyelt kérdés
2024. jún. 2. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel hosszú ideje nős vagyok, engem nem foglalkoztat ez a dolog.
2024. jún. 2. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szégyellni sose szégyeltem, mert naturista családban nőttem fel, illetve kiskoromtól sportoltam, ahol ugyanúgy természetes dolog volt, hogy meztelenre vetkőztünk egymás előtt az öltözőben.

De már kissrácként is éreztem, hogy kicsi. 13-14 évesen pedig tudatosult bennem, mert láttam hogy a többi korombeli fiúnak már mekkorát nőt, nekem meg nem. Irígyeltem őket nagyon. De ettől még nem lettem szégyenlős.

Aztán mégiscsak lettek nekem is barátnőim. Akik elfogadtak így is. Valakit abszolút nem is érdekelt. Sosem cikiztek emiatt.

Nem lehet mindenkinek nagy...

2024. jún. 2. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig azt hittem, hogy kicsi. Szégyelltem is! Mostanra tudom, hogy semmi baj vele. Eddig minden partnerem szerette. Aztán azzal is szembesültem, hogy teljesen normál méret. Mostanra szeretem és nem is vágynék nagyobbra. :)

31F

2024. jún. 2. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyerekként dundi voltam, így tényleg elég kicsi volt. 17 körül sikerült lefogyni, és egész derék méretű lett, így szerencsére elégedett vagyok vele és nem kell feldolgozni semmit
2024. jún. 2. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyerekként nem foglalkozol vele, pubertás kortól kezdődően csak. Igazából nem a méreted "növöd ki", hanem a szorongásaid sikerül leküzdeni. Aki szorongós személyiséggel rendelkezik az mindig aggódik valamiért - péniszméret, magasság, testsúly akármi - csak egy kivetülési alap, indok.
2024. jún. 2. 13:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!