Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Feleségem ezt álmodta, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem ezt álmodta, akkor lehetséges hogy elfogadó?

Figyelt kérdés
Azt álmodta, hogy 4-es szexbe keveredtünk egy másik házaspárral. Kérdeztem, hogy nem volt e féltékeny, hogy velem csinált valaki valamit, erre mondta, hogy nem, mert egy pasi verte nekem és hogy őt ez nem zavarta. Lehetséges, hogy amúgy sem zavarná, vagy elfogadná a bi hajlamom? (Azt mondta, hogy, "élőben nem menne bele ilyenbe"... De mégis álmodik róla 🤔

2024. jún. 2. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Pár napja olyat álmodtam hogy folytogattam egy dagadt nőt hátulról. Feladtam, és inkább megdugtam szemből

De ez nem jelenti se azt, hogy agresszív lennék, sem azt hogy bejönnek a kövérek.

2024. jún. 2. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Az álmok a tudatalattid vészcsengője. Amivel nem foglalkozol, annyira elteszi az elméd a "hátsó raktárba. Azért álmodta mert az álom az nem a valóság, csak egy virtuális előkép egy lehetséges élethelyzetről, hogy fel tudj készülni rá, hogyha megtörténik, s ezért válaszolta hogy "lőben nem tudná ezt elképzelni.
2024. jún. 2. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez elindulás egy úton...

Nálunk úgy kezdődött, hogy egy alkalommal fordított 69-be, én voltam felül, dugtam a száját és közben ahogy szokta ujjazta a fenekem és izgatta a prosztatám, majd a kezeúgyében lévö vibrátorával megdugott. Ezzel odaáig fejlödtünk, hogy eljutottunk a felcsatolhatósig. Egy ilyen oda-vissza dugás után jött azzal, hogy megnézne egy pasival is. Mára már ott tartunk, hogy havi 2-3 alkalommal összejárunk egy másik házaspárral, akik mint mi is, ők is full biszexek. Mert, hogy menet közben kiderült, hogy bizony mindketten full biszexek vagyunk. Gyakorta szopjuk együtt a pasit, valamint imádja, hogy ha a másik pasi farkát ö igazíthatja belém, vagy az enyémet a másik pasiba. Ez egy hosszú utazás lesz! Jó utat nektek, és érezzétek jól magatokat, egymást.

2024. jún. 2. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
1. Azért a "folytogattam" jelent valamit. (Még akkor is ha a szexhez semmi köze!)
2024. jún. 2. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokszor álmodja a feleségem, hogy egy másik nő punciját nyalja. Én támogatnám ebben, de azt mondja, élőben nem akarja kipróbálni.

Amit viszont szintén így álmodott és aztán kipróbáltuk, az a bdsm. De lehet hogy a tudatalattija csinálta mert párszor utaltam rá előtte. Mindenesetre, így sokkal könnyebb volt felhozni a témát, és bevezetni

2024. jún. 2. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
80%
A tudat alattija elfogadná, de a tudatos énében lévő blokkok, gátlások még nem teszik neki lehetővé.
2024. jún. 2. 13:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!