Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elso sex vedekezes nelkul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso sex vedekezes nelkul mensi elott 2 napal a tarsam nem ment el es en sem elvesztem el a mensi ra 2 napra megjott ugyan olyan volt mint mindig van e esely terhesegre?

Figyelt kérdés
Nagyon bizom benne hogy nincs ra esely

#Elso sex vedekezes nelkul
2024. jún. 1. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Fúúú bazzeg. Azt ezek szavazhatnak az én jövőmről...
2024. jún. 1. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
De van esély hogy terhes vagy. 41f
2024. jún. 1. 19:12
 3/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
97%

Hidd el, mi is bízunk benne, hogy nem vagy terhes!

27N

2024. jún. 1. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ment el benned, eleve 0,1% az esély kb. Ha menzesz előtt 2 nappal, akkor 0,01%.
2024. jún. 1. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

Semmi esélye nincs rá, mert megjött a mensid.

Én a 21 éves egyetemista csajommal két éve nyomom gumi nélkül, mielott elmegyek kihuzom és a szájába élvezek. Én 38 éves vagyok.

Sose volt semmi gond.

2024. jún. 1. 21:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát a kislányom 16 évvel ezelőtt így fogant.
2024. jún. 1. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:
6 Lehet beléd küldte a csavo, csak nem mondta:)) amugy sajnos vannak ilyenek 😅 hazudnak - szal csak olyannal így, aki megbízhatoo
2024. jún. 1. 21:50
 8/11 anonim ***** válasza:
#5 ügyes vagy, jóra tanítod
2024. jún. 1. 22:04
 9/11 anonim ***** válasza:
8: De miért, szedjen hormon gyógyszert, az nagyon jó lesz tényleg. Gumival meg annyi értelme van szexelni, mint zokniban lábat mosni. Se a fiú, de még a csaj se élvezi rendesen - nekem elég sok csajom volt és mindegyik azt mondta, gumival neki se jó.
2024. jún. 1. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 Kompromisszum, biztonság. A legtöbb ember használ gumit. Te, vagy valamelyik következő Nem bánom, ha gumi nélkül basztok, de én a helyedben mindig nyomatékosítanám, hogy ezzel vigyázni kell. Te talán nem, de a következő plaija lehet, felkoppintja majd, mert nem tanul meg védekezni. Sajnos én is szexeltem már gumi nélkül a hülye fejemmel, mert akkoriban nem volt 100%-os a cövek, önző voltam, a tablettával pedig még várni kellett pár hónapot. Két évig én biztos nem csináltam volna. A csaj életével játszol orosz rulettet, nem a sajátoddal.

A hormon tartalmú tablettákkal nincs semmi baj, ezt a baromságot se kéne terjeszteni. Sok nőnek még kifejezetten segítenek is a mellékhatásai. Szomorú, hogy a fiatal nők csak a baromságot tanulják egy "tapasztalt férfitól", és még aneten is terjeszted.

2024. jún. 1. 23:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!