Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az amit egy pasi sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit egy pasi sosem írna, Miből bukik le hogy csak egy kamupasi, és igazából egy creepy nő ül a képernyő mögött?

Figyelt kérdés
2024. jún. 1. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem lenne jó ha nagyobb lenne 2cm-l
2024. jún. 1. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
37%

ez fordítva szokott lenni, nem helytálló a kérdés :D

Kamu nőkkel van hányásig az oldal

2024. jún. 1. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mármint ezen az oldalon?
2024. jún. 1. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Egy férfi nyomulósabb, sokat kérdez. Egy nő nem ír vissza, ha nem vagy aktív, és inkább válaszolni szeretnek. Szerintem nincs olyan, amit egyik vagy másik nem sosem írna. Esetleg menj dobj felé egy megosztó például, és ott is figyeld, hogy válaszol!
2024. jún. 1. 20:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha a férfiak nyomulósak mert érdeklődnek a másik iránt, akkor a nők önközpontú nárcisztikusak
2024. jún. 1. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Így is lehet interpretálni, amit mondtam, de én inkább úgy gondoltam ezt, hogy egy faszi többet nyalizik, egy nőtől meg őszintébb reakciókat kapsz. Mindenki döntse el maga, melyik interpretáció jön be neki jobban!
2024. jún. 1. 20:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!