Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Női lábillat rajongó/fétis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női lábillat rajongó/fétis férfiak kérdés? akinek van vagy volt csaja, enyhe vagy erős láb illata neki? illat hatására ( már akinek előfordul.) feláll tőle f.rkad?, persze D.gás előtt értendő.

Figyelt kérdés

Lábillat fétis férfiak, akinek van volt csaja, annak erős vagy enyhe láb illata van? van olyan hogy az illat hatására mennyire merevedik a f.rkad, kinek van erről ilyen élménye? természetesen sz.x és D.gás előtt értendő.

Trágár szavak miatt egy-kettő ki kellett pontoznom...

2024. jún. 1. 17:06
A kérdező szavazást indított:
Igen, szokott felállni a f.rkam női láb illat hatására és spriccel tőle ! Enyhe láb illata van a csajomnak!
Igen, szokott felállni a f.rkam női láb illat hatására és spriccel tőle ! erős láb illata van a csajomnak!
Igen, volt már ilyenben részem, erős lábillata volt a csajomnak!
Igen. volt már ilyenben részem, enyhe lábillata volt a csajomnak!
6 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:

Kérném csak azok válaszoljanak, akiknek szokott ez lenni, vagy volt ilyenbe részben, ne troll kommenteket kérném..

Megfogom köszönni aki válaszól ( Persze nem szükséges.)

2024. jún. 1. 17:08
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Szagra nem

Amig nem próbáltam, előtte csak a látvány meg a videók miatt lettem fétises

a talpát nem is szoktam nyalni mert rossz íze van, viszont a lábujjacskáknak nem

attól viszont feláll; meg ha ott ér hozzám velük, akkor is

2024. jún. 1. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
a zoknija egész napos munka után is oblito illatu, viszont a laba kicsit izzadt. szerintem jo izu, jobb mintha izetlen frissen mosott lenne. :)
2024. jún. 1. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Én még nem tartok vele ott, de majd kíváncsi leszek az illatára mindenhol is, most 16 éves. :)

Szerintem az ilyen illatok(szagok) engem nem fognak vonzzani, de az biztos hogy van lábfétisem valamennyire. inkább arra vágyom így belegondolva hogy tisztán érjek a lábához.

2024. júl. 25. 21:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!