Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy anya mennyire mehet bele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy anya mennyire mehet bele a tinédzse fiával abba, hogy a fiú szexuális fantáziáit- vágyait megbeszéléjék?

Figyelt kérdés
jún. 1. 07:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
van olyan nő ahol tényleg igényelte a fiú gyerek?kérdezett stb?
jún. 1. 14:22
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
Egy fiúnak biztos hogy nem az anyja tud a legjobban segíteni.
jún. 1. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Én tini koromban anyámmal beszéltem meg az ilyen dolgaimat, ő volt az, aki felvilágosított, szóval egyértelmű volt, hogy vele lehet ilyenekről beszélni. De tinikéént amúgy sincs az embernek semmi olyan extra szexuális vágya, amit ne lehetne megbeszélni. Mire vágyna egy szűz tini fiú, ha nem egy meztelen nőre? Kb. ennyi, nincs ebben semmi különös.
jún. 1. 22:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
jún. 2. 00:51
 15/15 anonim ***** válasza:
24%
Semmi szükség az ilyesmire szerintem.
jún. 2. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!