Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tehet egy CUCKOLD kedvelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy CUCKOLD kedvelő nő vagy férfi, ha a párja nem vevő a dologra?

Figyelt kérdés
2024. jún. 1. 06:05
A kérdező szavazást indított:
CUCKOLD kedvelő nő vagyok:
CUCKOLD kedvelő férfi vagyok:
Az meg mi az?
Sosem tennék ilyet:
EGYÉB, a válaszomban kifejtem:
22 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Azt, hogy vár. Nálunk először nemet mondott, majd 2 év után ő hozta fel.

Férfi vagyok

2024. jún. 1. 06:38
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Esetemben pl. nem jelenti azt, hogy muszáj, viszont ha van, az izgató. Volt olyan partnerem aki benne volt, másnál szóba sem került. Nálam nem létfontosságú. F.
2024. jún. 1. 06:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadom hogy a Páromat csak gondolatig érdekli.
2024. jún. 1. 06:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem kezdetben elutasította. Mostanság viszont, ha beszélünk róla, akkor nyitottabb a téma iránt. A megvalósításig még nem jutottunk el, de első lépésként elmegyünk egy csak pároknak szóló swinger partira, hogy kipróbáljuk milyen egymással szexelni mások előtt, egyenlőre harmadik nélkül. Ha tetszik, akkor léphetünk tovább. Idővel talán változik a párod hozzáállása.
2024. jún. 1. 06:53
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Ha párom nagyobb farokra vágyna , vagy szeretne le feküdni rajtam kívül más férfiakkal is néha , én nem állnék az útjába .

De én nem szeretnék ott lenni és végig nézni , ahogyan a másik férfi jól megdugja előttem .

Valamint a cuckoldban azt gondolom én az érzelmi eltávolodástól tartanék , félnék leginkább .

47 F .

2024. jún. 1. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha egyáltalán nem vágyik rá, akkor semmit. Rábeszélni felesleges, mert nem sülne el jól a dolog. Klubokban sokszor látok kezdő párokat, ahol lerí róluk, hogy csak a párjuk unszolására jöttek le - szinte 100%-ban rosszul sül el a történet.
2024. jún. 1. 11:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy olyan dolog ahova el kell jutni, nem szabad beleugrani rögtön.

Mi először párcserével, hármasozással kezdtük, aztán nyílt kapcsolattal majdnem egy évig.

Megbeszéltük hogy havonta néhányszor szabad kicsit "kalandozni". A feleségemnek tetszett a dolog. Persze én is kihasználtam és volt pár egyéjszakás kalandom. Én aztán folyamatosan, szép lassan mindig valamire hivatkozva, nem éltem a lehetőségemmel, miközben ő kellemesen szórakozott másokkal. Mikor hazaért mindig elmesélte A-Z-ig miket csináltak amitől persze rendesen felizgultam és nagy dugás lett belőle sokszor.

A legnagyobb lépés az volt amikor beszereztünk egy erényövet. Nem a cuckold miatt alapból, hanem mert izgalmasnak tűnt, hogy viselnem kell, és közben kényeztetem. A bdsm is tetszik mindkettőnknek. De nem hordtam folyamatosan, csak néha szexelés előtt. Aztán egyszer amikor tudtam hogy este lesz egy kis kiruccanása, reggel felvettem. Nagyot mosolygott rajta a feleségem, de azt mondta legalább nem fogok magamhoz nyúlni amíg elképzelem miket csinálnak. Indulás előtt azért vagy 5-ször megkérdezte hogy biztos nem akarom-e hogy levegye rólam, mert kicsit bűntudata volt.. Azóta már nincs bűntudata szerencsére :) Az erényövet is szinte folyamatosan hordom. Ez egyébként rengeteget segít abban hogy elfogadjam a szubmisszív énemet, és ne érezzek frusztrációt a cuckold miatt. Mert azért az ember fejében gyakran cikáznak a gondolatok, és amikor nézem hogy készülődik a legcsinosabb ruhájában egy találkozóra, az bizony leírhatatlan érzés.. de mivel az erényöv tajtam van tudom a helyemet és kedvesen megdícsérem a ruháját és kilép az ajtón. Régebben ilyenkor egész este zakatolt az agyam amit azzal enyhítettem hogy magamhoz nyúltam, de most nem tudok ami csak fokozza az élvezetet és a szubmisszív érzést. Ezért inkább takarítok, barkácsolok, házimunkát csinálok, ami persze neki nagyon is tetszik. A régi bűntudatból már semmi nem maradt, szeret nekem plusz feladatokat osztogatni mikor elmegy itthonról szexelni valakivel. Gyakran megjegyzi hogy milyen vicces hogy ő bárkivel szexelhet én meg nem, de még ki se verhetem az engedélye nélkül.

2024. jún. 1. 13:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én direkt olyan barátnőt kerestem akiről tudtam hogy meg fog csalni mert az előző párját is megcsalta. nem is kellett olyan sokat várnom. úgy tettem mintha nem tudnék róla de nagyon is tudtam és erre élvezkedtem. végül bevallotta és mondtam neki h nem probléma, folytassa csak. 4 évig éltünk így de az tiszta sor volt h házasság ebből nem lesz.

azóta már van feleségem, neki inkább már egyenesen hoztam fel a témát. szerepjáték szinten egyébként benne van, de élőben szó sem lehet róla. szex közben szokott ezzel a témával izgatni, meg néha étteremben, szórakozóhelyen, flörtöl, szemez más férfiakkal, mikor tudja h nézem. de ennél tovább nem szeretne menni, és ezt tiszteletben tartom. talán összejön a hármas, swinger egy szép napon, már megbeszéltük hogy az 5. házassági évfordulónk után, hát majd meglátjuk

2024. jún. 1. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

7/ Az én véleményem az , hogy szerintem túlzottan alárendelted magadat pároddal szemben .

Persze ha téged ez hoz igazán izgalomba és ere vágysz , ami így mindkettőtök részére oké , akkor nem probléma .

De amikor olvastam , hogy párod egyenesen viccesnek találta a helyzetet , hogy még ő "bárkivel szexelhet és bárhol s bármit megtehet , amit csak ő szeretne és jólesik neki ,, addig neked , idézőjelbe foglalva , a sarokban a helyed .

Nekem ez tűnt fel abból , amit írtál .

De nem sértésként írtam a véleményemet és ha annak tűnik , akkor elnézést kérek .

2024. jún. 1. 23:23
 10/10 barebackcuckold ***** válasza:
100%

Türelem és türelem.

Segít, ha van fiatalkori szerelme, akivel össze is futnak néha.

2024. jún. 4. 05:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!