Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a feleségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a feleségem megcsal egy szinte "kamasz" fiúval?

Figyelt kérdés

A feleségem testnevelés tanár és viszonya van egy, már elballagott diákjával. Ez teljesne véletlenül derült ki, ugyanis egy üzenetet véletlenül nekem küldött el, amiben kompromittáló dolgok volt, képekkel, videokkal és a szöveges megfogalmazás persze.

Ez hatalmas árulás a részéről de szeretem és gyereket terveztünk, igaz nagy küzdelmek árán, már alig van 1-2 évünk. Talán

ez a stressz az ami ellökte tőlem... Én 42 éves vagyok, párom 37.

2024. máj. 31. 16:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Ezen dolgozz még egy kicsit mert elég gyenge lett.
2024. máj. 31. 18:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"egy üzenetet véletlenül nekem küldött el, amiben kompromittáló dolgok volt, képekkel, videokkal és a szöveges megfogalmazás persze"

Véletlen egy teljes dokumenciót küldött az afférről, és nem volt ideje kitörölni sem?

2024. máj. 31. 20:13
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
Egyszerű dolog, beszéljétek meg, hogy akarjátok-e, a kapcsolatotokat. Élvezitek, szeretitek-e még egymást ? Önmagában az, hogy a feleséged néha szexxel valakivel annak semmi jelentősége sincs a kapcsolatotok szempontjából, mert attól még imádhatjátok egymást. Mai világban az égvilágon semmi értelme nincs a szexuális húségnek, amikor ezerféle képpen lehet védekezni a terheség ellen, vagy kétség esetén kilehet deríteni kié a gyerek. A történelmi időkben volt lényeges a szexuálishűség, amikor nem lehetett másképp garantálni, hogy férj a gyerek apja.
2024. máj. 31. 21:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora baromságot még nem hallottam. Téged nem zavar ha megcsal a feleséged, csak az zavar ha olyan gyereket szül akinek nem te vagy a biológiai apja. Ez baromság. A történelem során a körülmények változnak, de az ember alaptermészete nem.

2024. jún. 1. 09:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Dugd meg a srácot szárazon.
2024. jún. 1. 11:38
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
#12 voltam. A kérdező tisztázta a szitut privátban, így hitelesnek tűnik
2024. jún. 1. 18:51
 17/20 anonim ***** válasza:
54%

14: Az nem jó ha eltitkolja, de az nevetséges ostobaság, hogy valakinek megakarjuk tiltani, hogy szexeljen. Mért pont a szextől akarjuk eltíltani, miért nem szabályozuk, hogy mit ehet, sportólhat, mit olvashat, nézhet, kivel találkozhat ?

Nem tárgy vagy tulajdon hogy rendelkezünk rólla, és nem a hadseregben vagyunk, hogy a másiknak parancsokat keljen teljesíteni.

Legfeljebb annyi várható el, hogy tájékoztassa a másikat ha valakivel szexelni akar.

2024. jún. 1. 22:02
 18/20 anonim ***** válasza:
14: Pedig a kötelező házaságihüséget kizárolag azért vezeték be a őskorban, ókorban, hogy biztos lehesen a férfi, hogy saját gyerekét neveli, tartja el. Mert egyébbként nincs rá ok, hogy miértne szexelhetne egy nő tetszése szerint bármkikor bárkivel.
2024. jún. 1. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért vezették be, elvégre senki nem lehet 100%-ban biztos, hogy a gyerek tőle van akkor sem ha házasságban élnek. Egész egyszerűen azért vezették be mert az ember alaptermészete ilyen erre tart igényt. Amikor az ember ilyen mértékű intimitást alakít ki valakivel, árulásnak érzi ha ez nem kizárólagos. Ha valaki érzelmileg és szexuálisan is összeforr valakivel azt mindig zavarja ha a másik fél félrelép. Nyilván ahol szimpla szexkapcsolat van ott nincsenek érzelmek, nem számít árulásnak, de a házasság ennél több.
2024. jún. 2. 10:27
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Hozzatok össze egy hármast.
2024. jún. 4. 02:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!