Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férjnél vagyok,szexelunk két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok,szexelunk két naponta,DE mégis kívánom a masztirbálást!Ez miért van vajon?Más is van így ?

Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 10:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is kívánom még akkor is ha naponta van szex.
2024. máj. 31. 10:44
 2/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
81%

Mi is naponta, vagy kétnaponta szexelünk, de soha nincs igényem a masztizásra. Párom sem szokott.

27N

2024. máj. 31. 10:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is így vagyok. Más fajta örömöt ad :)
2024. máj. 31. 10:45
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

Szia! Van párom sok éve, minden szuper, a szex is baromi jó! Majdnem minden nap szexelünk, de mellette minden nap maszturbálok is. Más fajta élmény és szükségem van rá.

31F

2024. máj. 31. 10:48
 5/15 A kérdező kommentje:
De nekem ez olyan ciki.Tisztára elvörösödök még magam előtt is.És ráadásul nem jobb,mint egy jó szex.Szóval nem értem...😮‍💨😓
2024. máj. 31. 11:01
 6/15 anonim ***** válasza:

Ez inkább valami beléd nevelt szorongás.

A szex egy közös élmény, azért jó.

A masztizás meg stressz levezetés, egyedül, mikor csak magaddal kell törődni.

2024. máj. 31. 11:33
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nincs baj feltétlenül, de ha szerinted ciki, téged zavar, akkor tegyél ellene.

Gyakorolj némi önkontrollt, sportolással, egyéb teendőkkel vezesd le a felgyűlt energiát, legyen szigorú napirended, ahol nincs időd "elkalandozni".

Szerezzetek be egy erényövet és add a kulcsot a párodnak, ez segít ha nincs elég akaraterőd, így biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz folyton masztizni.

2024. máj. 31. 11:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is verem, mert más élmény. Nem jobb, más.
2024. máj. 31. 11:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Emiatt egyáltalán nem kellene szégyenkezned. Ha jólesik, akkor csináld. Ezzel nem csalod meg a párodat.
2024. máj. 31. 12:08
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Az erényöv amit 7-es írt jó megoldás lehet, Aliexpressen viszonylag értelmes áron beszerezhető a női változat. Habár nem túl kényelmes, de ha csak arra az időszakra veszed fel amikor általában nem szoktál bírni magaddal, munkában, alvás közben meg nem kell hordani, akkor szerintem kibírható.
2024. máj. 31. 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!