Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom összejár egy másik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom összejár egy másik pasival amiről tudok és "támogatom", ettől kevesebb vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy fiatal barátnőm, én egy középkorú pasi vagyok egyébként. Mindig is izgalmas volt számomra az ilyen fantázia,de az ex feleségem nem votl rá nyitott, vele elváltunk azóta és most van egy 15ével fiatalabb párom. Vele mindent lehet, nyitott az újdonságokra, de néha azt érzem talán ez már sok vagy nem is tudom...
2024. máj. 31. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Nekem tetszik, mennék is, nézhetnéd is közben..
2024. máj. 31. 09:27
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem vagy kevesebb. Légy büszke rá, hogy olyan párod akit más is kíván és örülj, hogy azzal, hogy megengeded neki örömet okozhatsz a párodnak. Mindenki más hülyeségevel ne foglalkozz.
2024. máj. 31. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem vagy kevesebb, mert szó szerint mindenben támogatod.
2024. máj. 31. 09:38
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Számomra nulla vagy igen
2024. máj. 31. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
Semmi baj ezzel, csak egy csicska lúzer vagy.
2024. máj. 31. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
Igen kevesebb vagy és egy PAPUCS!Neked nincs büszkeséged?Néha kefél veled is ,a pénzed az jó,de kell a fiatal f..sz is.Gratulálok.
2024. máj. 31. 10:37
 7/10 anonim ***** válasza:
18%

A társadalom szemszögéből igen, deviáns a viselkedésed. Idióta lúzer vagy.

Attól, hogy a gyk közössége támogatja a legális félredugást még nem normális és követendő példa.

2024. máj. 31. 11:26
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ezzel baj. Szoktad nézni is? Hordjál erényövet, úgy sokkal izgalmasabb lesz. Ő bármikor félredughat te meg még csak ki se verheted az engedélye nélkül..
2024. máj. 31. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Te kevesebbnek érzed magad? Ha nem, kit érdekel más mit gondol? A szex tipikusan nem az a sztori, amiben mások véleménye számít.
2024. máj. 31. 12:15
 10/10 anonim ***** válasza:
De remélem legalább akkor szop le amikor te mondod és le is nyeli. Ha teljesen alárendeled neki magad, akkor kevesebb vagy. Ha követelsz is cserébe akkor lehettek egyenragúak.
2024. máj. 31. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!