Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az alkoholtól/részegségtől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alkoholtól/részegségtől nőhet-e egy lány szexuális vágya? vagy ha fiukkal lesz részeg vagy alkoholt fogyaszt, akkor megcsalhatja-e a párját? a barátnőmre féltékeny vagyok. és félek hogy amikor fiukkal iszik alkoholt akkor megcsalhat

Figyelt kérdés

nehéz elképzelni hogy ne probákozzanak be nála. túlságosan jól néz ki. egyszer már meg is akarta az egyik erőszakkolni

fiatalok vagyunk egyébként, eléggé

2024. máj. 30. 20:49
 1/10 A kérdező kommentje:
én még soha nem voltam részeg
2024. máj. 30. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

A gátlásait oldja fel az alkohol.

Csak utólag meg ne bánja.

2024. máj. 30. 20:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki erősen ittas,vagy részeg ,sosem az az ember,aki józanul.
2024. máj. 30. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem bízol benne.

Akkor fölösleges az egész.

2024. máj. 30. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Libidót nem nővel, de elmossa a gátlásokat és fephigítja a józan ítélőképességet.
2024. máj. 30. 21:03
 6/10 A kérdező kommentje:

3 ezt rossz tudni, ha igaz.....

egyébként nagyon hüségesnek tartom. de az zavar hogy fiukkal lóg, pedig régebben tudta ezt és nem is haverkodott velük

2024. máj. 30. 21:04
 7/10 A kérdező kommentje:
de akkor lányokkal is megcsalhat az alkohol hatásától mert biszexuális is DDD:
2024. máj. 30. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Sőt, lányokkal hamarabb, mert az nem olyan "nagy" dolog sokak szerint.
2024. máj. 30. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy fent is írják, a libidót nem növeli, a gátlásokat oldja, hogy hamarabb megteszi amire tudat alatt amúgy vágyna. HA félre akar lépni, dolgozik benne a vágy akkor fog félrelépni. Amúgy haver, ha elmegy bulizni te miért nem mész vele??? Nem muszáj mindenképpen piálnod közben (bár tény ami tény, piásan jobb bulizni :)
2024. máj. 30. 21:54
 10/10 A kérdező kommentje:

hát akkor ha nem növeli a libidót akkor szerintem nem csalna meg. mert sosem vágyna arra hogy megcsaljon engem, ő nem ilyen

de attól félek hogy annyira leitatnák hogy nem emlékezne semmire, vagy be is drogozhatják.

és nem lehetek mindig mellette mint egy kutya mellett, szeret inni nincs mit csináljak

de a vége ugyis az lesz h beszelek vele arrol hogy nekem nagyon nem tetszik hogy fiu haverjai is vannak. es kompromisszum vagy ennyi volt.

de nem csak ezért zavar h fiuval van, hanem egyszerüen a férfi ösztöneimet irritálja ha fiuval látom

2024. máj. 31. 09:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!