Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a páromat vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a páromat vagy ne is eröltessem?

Figyelt kérdés

Én 34(N) vagyok, párom 45(F). Én biszex ő pedig teljesen hetero.

A kapcsolatunk pont a közös "deffektjeink" miatt iszonyat erős. Majdnem ugyan azon a fétiseink vannak és rengeteg dolgot szeretünk, szeretnénk még kipróbálni.

Engem is izgazott már fel más férfi és őt is más nő gondolatban. Van hogy szex közben "hergelésnél" elő is jön pár mondat, hogy "kívánod őt igaz?" ... vele is átélnéd ezt?" stb Ez mindkettőnknek izgató.

Velem teljesen nyíltan megbeszélheti ha valaki tetszik neki. Ezt nagyjából úgy kell elképzelni, ha szembe jön velünk egy csaj és azt mondja mennyire jó csaj stb sose zavart. Sőtt helyeslek ha szerintem is. Strandon is láttam már és más helyeken hogy figyelgeti őket.

Régóta tervezünk egy hármast. Bakkancslistánk erős versenyzője.

Valamiért mindig a pasikat "eröltetné" . Mondván egyszerűbb találni, neki izgató lenne mással látni stb.

Viszont ez fordítva is igaz. Szeretnék bevenni egy csajt. Nem feltétlen biszex csajt, hisz csak az Ő örömére ... Igen , nekem is izgató lenne így látni.

Tudom sokaknál ezek kiverik a biztosítékot és gázok vagyunk stbstb.

Hogy vehetném rá hogy csajban is gondolkodjon? Akár fizetős is lehetne.

Mindig rábólint és nézegetünk is csajokat. Most is kinéztünk egy illetőt de valahogy sosem lépünk csak a duma megy.

Félne hogy besül? Nem hiszem. Komolyan nem értem, ha ennyire oda van a nőkért akkor miért nem tudom rávenni?

Tanácsotok?

2024. máj. 30. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lepd meg, és random szervezz le neki egy olyan lányt aki neki is tetszik, és hidd el nem fog elszaladni ijedtében!
2024. máj. 30. 17:24
 2/5 VadApuci ***** válasza:
79%
nagyon egyszerű a dolog..ha legközelebb kinéztek vkit, akkor ne állj meg, és tedd meg a lépést, és közöld vele, hogy te elkezdted ezt a dolgot, mert mindketten akarjátok..és kérdezd meg,hogy mit szól hozzá..folytasd-e a megbeszélést. ha így lemondja, akkor vmiért még sem akarja ezt a dolgot, csak hülyül vele ;)
2024. máj. 30. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk nem beszélni kell róla, hanem csinálni. Te nőként egyszerűbben be tudsz vinni plusz egy csajt, mint ő férfiként. Odaállsz elé, hogy itt a nő, lássam hogy dugod meg!?

Amúgy az én feleségemet is nagyon beindítja előjáték közben, ha arról beszélgetünk, hogy mit csinálnék egy másik csajjal, de valójában teljesen elzárkózik tőle. Csak szex közben érdekli a téma, a való életben megcsalásnak minősítené és válóok lenne.

2024. máj. 30. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szervezz be egy csajt, ha már ott van akkor hidd el benne lesz.
2024. máj. 30. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

1) Sokaknál kiveri a biztosítékot, de miért érdekel "sokak" véleménye? A ti életetek, a ti preferenciátok, amihez semmi köze másoknak!

2) Látogassatok meg egy swingert. Ott nem "sokakat" találtok, hanem olyan embereket akik ugyanezért vannak ott. Látni fogjátok, egyikőjük sem gyilkos/rabló/tolvaj (sőt van olyan klub, amit úgymond a társadalom krémje látogat - ügyvédek, orvosok, bankárok is vannak köztük szép számmal).

Első alkalommal úgy menjetek, hogy nem csináltok semmit csak szétnéztek, beszélgettek másokkal. Még le kellene omlania a maradék korlátoknak bennetek ami gátol abban, hogy kiteljesedjetek. A klublátogatás után otthon dugjatok egy hatalmasat és beszéljétek át a látottakat. Utána fektessétek le a közös játékszabályokat és utána már bele tudtok vágni a dologba.

2024. máj. 30. 20:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!