Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kezdeményezzek az ágyban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek az ágyban nőként?

Figyelt kérdés
Hosszú kapcsolatból jöttünk mindketten, egy párt alkotunk egy hónapja kb. Azt mondta én kezdeményezzek ha úgy érzem, mert ő nem akarja siettetni a dolgot, viszont rohadtul izgulok, mint tini koromban 😂 ötletek?
2024. máj. 30. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pl.Csók, nyak csókolgatása, mellkass és egyre lejjebb.
2024. máj. 30. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem mondom, hogy millió évnyi tapasztalatom van, de az biztos, hogy ha nagyon tetszene a pasi és vonzódnék hozzá ez jönne magától, mert úgyse tudnám visszafogni magam😀

Hogy hogy hogyan?

Ha már az ágyban fekszetek megcsókolod. Aztán rátérsz a nyakára stb. Le fog neki esni.

Ha nem fekszetek még....akkor is😀

Bocs, de nekem ez olyan fura, hogy egy felnőttnek el kell magyarázni hogyan feküdjön le a párjával:D

2024. máj. 30. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mmmhh, pedig ez olyan izgató. Nem tudom mitől vagy betojva. Engedd el magad, tedd amit kívánsz vele. Olyan egyszerű és mesés lehet.
2024. máj. 30. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Ne kezdeményezz az ágyban.

Kezdeményezz a konyhában.

Aztán megreszel a konyhapulton

2024. máj. 30. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdd meg, hogy masszírozza meg a talpadat. Ha tetszik, akkor pl.: simogasd meg vele az arcát, a testét, vagy épp OTT:). A többi már menni fog:).
2024. máj. 30. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!