Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor lehet maszturbálni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lehet maszturbálni?

Figyelt kérdés
Ugye ha abba hagyod megnő a tesztoszteron szint így vidámabb boldogabb erősebbnek fogod magad érezni és még a hajad is ugye nofap ezért van de ha néha egyszer tehát ha nem csináltad már egy másfél hete és utána egyszer és utána megint másfélhétig nem attól még mindig aktív maradsz mozgékony beszélékony (ilyen szó nem létezik) és életvidám mint abban a másfél hétben ?
2024. máj. 30. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Én csak annyit tudok hozzáfűzni ehhez a kérdéshez, hogy az írásjeleket nem véletlenül találták ki. Tagolja a mondanivalód és érthetőbbé teszi.
2024. máj. 30. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nofap hülyeség. Placebo. Ha folyamatosan vered az lefàraszt persze. De szupererőt nem fog adni az önmegtartóztatàs. Próbàltam mert miért ne. Nekem pont az ellenkezője volt. Pàr nap utàn egész nap nő mellek és seggek jàrtak az eszemben. Depressziót javította, mert önmarcanholó gondolatoknak nem adott helyet az hogy àllandóan szexen jàrt az eszem. Viszont nem is haladtam semerre. Amikor csak lehetett pihentem és alacsony koncentràcióigényű póttevékenységeket folytattam pl videojàték vgy filmnézés, de azokra se tudtam koncentràlni. Az hogy tanuljak vagy szellemi munkàt végezzek fel se merült. Pàr hét utàn megelégeltem, kivertem és mentem a dolgomra. Azonnal tudtam koncentràlni mindenre mint koràbban.

Egy egészséges középút kell. Az se jó ha napi 3-szor vagy többször ràntasz rà. Viszont az se jó ha egyàltalàn nem vezeted le a szexuàlis feszültséget. Módosítja a gondolkozàst, pont mint az éhség vagy a felgyülemlett düh. Előtérbe helyezi az alacsony szintű igényeket és a hosszú tàvú magasabb szintű igényeidet àldozod be, mint az önmegvalósítàs vagy kapcsolatok. Mert nem azon gondolkozol hogy az adott feladatot el kell végezni, hanem azon mennyire kanos vagy és az a random nő a pószteren de jól néz ki. És nem tudsz mit kezdeni mert így vagy programozva.

2024. máj. 30. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Én heti egyszer verem ki, és ez így épp megfelelő nekem. Az biztos hogy sokkal jobb mint amikor naponta vagy naponta többször is kivertem.

A heti egy mellett azért döntöttem, mert ezt sokkal könnyebb tartanom mint azt hogy 3 naponta verem ki. Mert egyébként a legtöbben a 3 napot ajánlják, vagy 2-3 napot, de arról nagyon hamar visszaestem a napi egyre, abból meg a napi többre.

Mióta ritkábban verem ki, tovább tart az a nyugodtabb, fókuszált időszak is. Kb másfél-2 napig. Utána jön a nehéz része, a 3.-4. nap, és utána viszont a hét hátralévő része megintcsak nyugisabb. Az agyam addigra már elfogadja hogy nem lesz orgazmus. Idővel egyébként a 3.-4. nap során tapasztalt felizgultság, frusztráltság is csökkent. Főleg mióta tudatosan úgy tervezem a heti menetrendet, hogy ezekre a napokra komolyabb testmozgást iktatok be. Így könnyen átlendülök ezen az időszakon és utána egy tényleg nyugis, fókuszált levezetése jön a hétnek. Az utolsó napon persze már megint sokat elterelődik a figyelmem, ezért van az orgazmus szombat reggelre időzítve, mert pénteken már ígyis-úgyis szórakozottabb vagyok, ezért aznap már könnyedebb dolgokkal terelem a figyelmem illetve szintén testmozgással.

Egyelőre kísérletezek 2 hetes vagy hosszabb intervallumokkal. Azt tapasztaltam hogy 2 hét alatt még tovább tart a nyugis fókusz időszak. Akár egy hétig is. Viszont a második hét végére már nagyon nehezen bírok magammal.

Emiatt elkezdtem erényövet hordani néha az segít azokban a pillanatokban amikor az önuralmam gyengébb. De cserébe mivel rajtam van, többször eszembe jut amitől persze felizgatok. Szóval egyelőre még kísérletezgetek vele. Azt mondják hogy ha csak havi egyszer venném le, akkor az agyam teljesen elfogadná hogy nem lesz egyhamar orgazmus és egy hosszú produktív fokuszált időszakot élhetnék meg (több hétig akár).

2024. máj. 30. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:

"Ugye ha abba hagyod megnő a tesztoszteron szint így vidámabb boldogabb erősebbnek fogod magad érezni és még a hajad is ugye nofap ezért van"

Ez egy qurvanagy baromság. Alig önkielégítek, mert valami miatt eleve a béka segge alatt van a libidóm és kedvem sincs hozzá, de semmi pozitívumot nem tapasztalok, sőt! Minél ritkábban csinálom (több hét, akár 2 hónap szünet), annál kevésbé kívánom a szexet. Ha viszont sikerül magamat rávenni, hogy rendszeresen, akár minden nap magamhoz nyúljak, akkor arra az időre a vágy is erősebb. Ha megint hanyagolom, rögtön csökken a vágy is. Nem tudom ki volt aki ezt a NOFAP-ot kitalálta, de egy idióta. Orvosilag is bizonyított tény, hogy a prosztatának a rendszeres (akár napi szintű) ejakuláció jót tesz, a pangás pedig hosszútávon nagyon nem tesz jót.

2024. máj. 30. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!