Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok a puncitokat vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a puncitokat vagy lábatokat kezdtétek el hamarabb borotválni?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok akkor?

2024. máj. 30. 07:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
#10 szívemből szóltál !
2024. máj. 31. 19:28
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
10 es, nem vagyok beteg, te meg fogd be mert kitiltatlak innen allitom neked! Huzd el magad innen, nyilvan buzzancs pasi az aki netrol szedett fotokkal akarja megetetni azt aki privatbam rairt! Szabad privatot irni, de atverni a masikat kamus kepekkel, az tilos! Tudom a fiokneveit annak a par takonynak... 11 es, majd en is a szivedbol szolok ha mindegyikotok valaszat jelentem
2024. máj. 31. 19:58
 13/17 anonim ***** válasza:
39%
Jon nekem par takonygyerek netrol szedett kepekkel, mellesleg szemelyisegi jogait serti annak az adott lanynak. Csak hulyenek nez, egyiken van tetovalas, masikon nincs, egyiken van anyajegy, masikon nincs... ugyhogy nehogy mar nektek alljon feljebb, meg kene nevelni az agyatokat, mint az allat
2024. máj. 31. 20:04
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
Megszívattak,ezért vagy ideges? Az,hogy kb a 100 adik profilodat használod,az ugye nem gond? Zaklatod privátban a felhasználókat,szerinted mindenki pasi itt,az sem gond,ahogy az sem,hogy itt fenyegetőzöl. Tessék,tiltass ki,senki nem akadályoz benne,azt leszámítva,hogy nincs miért.Sok sikert! :))
2024. máj. 31. 20:11
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Már többen jelentették a személyét, agresszív módon zaklat mindenkit de mindig újra próbálkozik másik profilrol.
2024. máj. 31. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szürke boxeres képet küldött magáról mert azt hitte nő vagyok 😅el lett zavarva utána meg fenyegetőzik😅
2024. máj. 31. 20:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen,tudom,tapasztalom,én magam is jelentettem már sokszor,de mindig visszamászik új reggel. Annyi esze persze már nincs,hogy más stílusban írjon,így hiába az új név,az első mondat után felismerhető.
2024. máj. 31. 20:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!