Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőket ez taszítja? Vagy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket ez taszítja? Vagy nem foglalkoznak vele?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon megnyúlt az előbőr a farkamon. Lankadtan 2centis hús fityeg a makkomon túl, kézzel ki tudom húzni 5-6 centisre. Felállva ez félig eltűnik, de marad egy rész, ami olyankor is lóg, csak közben kint van a makkom fele. Eddig egy nő volt, akinek ez tetszett és rendszeresen játszott a bőrrel a szájával és a fogaival húzkodta finoman. Viszont sokan nem mondanak semmit, gondolom illemből. Alapvetően ez taszító látvány?

#kilógó fitymahús
2024. máj. 29. 10:56
A kérdező szavazást indított:
Ronda
Nem foglalkozom vele
Tetszik
14 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem mondod, észre se venné. Biztosra állítom.
2024. máj. 29. 10:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Fitymatúltengésed van. Ha zavar, körülmetéltetheted.
2024. máj. 29. 11:15
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Metéltként mindig fura mikor ilyet látok valakin. Mint az elefánt orrmánya...😁

De nem tehetsz róla, ez genetika!

Ha nagyon zavar, menj és metéltesd körül magad! Sokkal szebb, ha kint van a makk állandóan!

2024. máj. 29. 11:29
 4/11 A kérdező kommentje:
A normális válaszadóknak köszönöm! A trollokat jelentettem.
2024. máj. 29. 11:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Végre, törölték a trollokat az adminok! Köszönöm! A normális válaszokat is köszönöm!
2024. máj. 29. 12:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A pasimnak is ilyen. Nekem annyira nem tetszik mikor lankadtan ott a sok bőr.

De neki nagyon érzékeny az a rész én szoktam vele játszani azt nagyon szereti.

2024. máj. 29. 12:15
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 nekem is nagyon érzékeny az a rész. Szeretem ha játszanak vele. Nagyon izgató.
2024. máj. 29. 12:21
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Nekem tetszik, izgat a fityma látványa, meg hogy játszhatok vele. Ha valakinek körülmetélt, azt is ugyanúgy szeretem, de ha csak ez alapján kéne választani, a tiédre voksolnék.
2024. máj. 29. 14:35
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem érdekelne ha ilyen de semmiképpen sem undorító nyugi. De úgy látom ez inkább téged zavar. Csináltasd meg és több lesz az önbizalmad is
2024. máj. 30. 17:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyanez a felállás, mint a 6 válaszolóéknál. :)

Én nem tudom elképzelni, hogy ez zavaró lenne, főleg, hogy izgalmi állapotban észre sem vehető.

2024. jún. 2. 16:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!