Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, előfordult veletek h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, előfordult veletek h öltözőben vagy valahol észrevettétek, hogy a tiétek a legkisebb? Mit váltott ki belőletek?

Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Felállítottam félig úgy nem tűnt olyan kicsinek
2024. máj. 28. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, de most mit csináljak, ez van…
2024. máj. 28. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Az emberek 90%ának 1 és 9 cm közötti értékkel lesz hosszabb a pénisze mereven mint lankadtan, azt meg nem tudják megmondani hogy nekem mennyivel lesz nagyobb, ezért leszarom a saját meg a többiek méretét is. Hacsak nem nagyobb nyugalmi állapotban mint nekem mereven, de olyat én élőben még nem láttam.
2024. máj. 28. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer láttam olyat, hogy lekonyulva volt vagy 20 centi, de szerintem semmire sem tudja használni.
2024. máj. 28. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
A párom volt pasijával vízilabdáztam egy csapatban aki alatt óriás farok volt … elég kellemetlen volt néhány szitu
2024. máj. 28. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, ha öltözőbe látja más csávó mekkora lankadtan
2024. máj. 28. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
4. "Én egyszer láttam olyat, hogy lekonyulva volt vagy 20 centi, de szerintem semmire sem tudja használni." Na most azt meséld el, hogy ezt a véleményedet milyen tapasztalatra alapozod? Onnan kezdd, hogy találkoztál egy 20cm-es löttyedt fasszal. Mit csináltatok egymással? Milyen nemü vagy?:-)
2024. máj. 28. 18:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!