Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki vékony és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki vékony és formás nagy mellei vannak? Mennyire ritka ez?

Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Nem ritka egyáltalán
2024. máj. 28. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A párom pont ilyen. És mivel az ilyen testalkatú nők jönnek be rá állt a szemem és van belőlük bőven. Itt a jó idő most még jobban észre tudod venni őket ha neked is az ilyen típus jön be.
2024. máj. 28. 15:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen vannak, én is ilyen vagyok, de azért tényleg ritka. Sok lánynak csak úgy tűnik, hogy nagy melle van, de csak nagyon felnyomja. Egy barátnőm is ilyen, tök vékony, pólóban egész nagy mellei vannak, de ha leveszi a melltartót teljesen átlagosak.
2024. máj. 28. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Vaaaan

Én azt szeretem ha vékony és a cici is kicsi

2024. máj. 28. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
Én is ilyen vagyok, legalábbis a melleim elég nagyok a testemhez, alakomhoz képest.
2024. máj. 28. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ritka. Nekem mindig ilyen párkapcsolataim voltak. A sors elkényeztetett szerencsére.
2024. máj. 28. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!