Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Női szempontból nem elképesztő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból nem elképesztően nevetséges hogy férfiaknak mennyi erőfeszítésbe kerül egy szexet összehozni?

Figyelt kérdés

Míg egy átlagos de akár csúnyácskább nőnek is lényegében annyiba telik ha hirtelen szexelni akar hogy ráír pár férfira és kiválasztja a jelentkezőt.

Közben férfiaknál még a jótestű, jóképű, és/vagy pénzes pasiknak

is pár alapkört futniuk kell ezért.

2024. máj. 28. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:

A meleg férfiaknál sem kell alapköröket futni.

Amúgy külső szemmel tényleg nevetséges hogy a hetero pasik mit össze küszködnek :D

2024. máj. 28. 14:10
 2/5 A kérdező kommentje:

# 1

ja igen ez egy ilyen tragikomédia hogy a meleg pasik hamarabb rájuk ugranak mint a nők. hogy pl. hiába a kigyúrt test, jóképű, feszít instán, eleve senkit nem érdekel, nők észre sem veszik, aki like olja az szintén gyúrós férfi vagy aki végyakozva ráír az egy bepróbálkozó meleg pasi 😆

Szo

2024. máj. 28. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

Első vagyok.

Van amikor a hetero pasiknak sem kell erőlködni, de nem a izmos test a titok, hanem a sok pénz. Sok rajongód lesz hirtelen :)

2024. máj. 28. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Kövezzetek meg, de én soha nem éltem meg valami borzasztó erőfeszítésnek a csajozást/udvarlást. Ez is a "játék" része. Nekem így mindig izgalmasabb, érdekesebb volt az egész, mint amikor egy nő csak úgy felajánlotta a lehetőséget.
2024. máj. 28. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
Figyi, én nem gondolatok nélküli ösztönlényekként tekintek a férfiakra, illetve nem egy testként, nem egy farokként. Remélem hogy sokan így vannak ezzel, illetve engem csak olyan férfi érdekel, aki élvezi a szexig (intimitásig!) vezető utat a másikkal, szórakoztatja az ismerkedést, nem csak színészkedik napokig, hetekig. Ez neki nem bohóckodás nem felesleges körök, hanem hát élvezi az együtt töltött időt. Akit totál nem érdekel a másik fél, csak a farka, na az húzza le magát...
2024. máj. 28. 15:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!