Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vaginizmust hogyan küzdjem le?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vaginizmust hogyan küzdjem le?

Figyelt kérdés
Sajnos volt egy olyan rossz dologban részem másfél éve,hogy egy fiú szinte majdhogynem megerőszakolt. Én nem akartam vele közösülni,de ő folyamatosan erőszakoskodott,és próbált behatolni,akkor egy erős fájdalmat éreztem,majd sikitottan,erre megilyedt és kivette. Mivel nem véreztem,nem tudom hogy ő vette-e el a szuzessegem,vagy a párom. Na most utána próbálkoztunk a párommal,nála sem vérzett,viszont nagyon fájt. És azóta is valamiért, pedig már több mint egy éve csináljuk,de emiatt nem is sűrűn fekszem le vele,mert nincs kedvem a fájdalomhoz. Tampon sem megy fel,a hüvelykúp is nagyon nehezen ment fel,mikor probléma miatt kellett alkalmaznom. A nőgyógyászati vizsgálatoktól meg egyenesen rettegek. Akkor mikor elkezdtem intim életet élni,elmentem az orvoshoz,aki csinált egy rák szűrést,na az vérzett. És azóta is nagyon félek. Be tud a párom hatolni,csak fáj.
2024. máj. 27. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Menj el nőgyógyászhoz és vizsgáltasd meg magad.
2024. máj. 27. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Első lépés nőgyógyász a szervi okot kizárandó, de 99%-ra mondom, hogy pszichés eredetű a probléma. Tudat alatt - a fájdalomtól való félelem miatt - eleve összeszorítod a hüvelyizmaid, s a tudatod minden oda "befutó" inger fájdalomként dekódol. Pszichológust keress fel a nőgyógyász után. S ne várj vele "majd holnap"-ig, ne foszd meg magad attól az örömtől amit a szexualitás jelenthet!
2024. máj. 27. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
NúgyógyÁsz mindenképp, más nem fog segíteni!
2024. máj. 27. 19:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a probléma,hogy már voltam vele nőgyógyásznál,el mondtam neki,de nem vizsgált meg..azt mondta nem fájhat a szex. És nem akarta felfogni,hogy mi a problémám. Nem vizsgált meg. Annyit mondott csak,nem fájhat a szex.
2024. máj. 27. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor menj el másik orvoshoz mert ez egy hülye barom.
2024. máj. 27. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon "szarok rá" stilusu orvos, lehetett, ha nem mondott a problémára semmít se.
2024. máj. 27. 23:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!