Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire lehet fájdalmas egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet fájdalmas egy ilyen fenekelés?

Figyelt kérdés

Elég nagy hülyeséget csináltam, ezért most a barátom el fog fenekelni. (Én is szeretném.) Korábban is csináltunk már ilyet, de akkor kb. 20-30 ütés volt a maximum kézzel.

Most 100 ütést szeretne adni, ebben a felosztásban:

50 kézzel

20 korbáccsal

20 fakanállal

10 nadrágszíjjal

Szerintetek ez nagyon fájni fog?

20/L

2024. máj. 25. 14:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon.
2024. máj. 25. 14:23
 2/26 anonim ***** válasza:
79%
Barátod?
2024. máj. 25. 14:24
 3/26 A kérdező kommentje:
# a párom
2024. máj. 25. 14:26
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Komolytalan!
2024. máj. 25. 14:29
 5/26 anonim ***** válasza:
85%
Milyen korbácsot használ?
2024. máj. 25. 14:31
 6/26 anonim ***** válasza:
75%
Csak egy idióta fenekel egyszerre ennyi eszközzel. Ez az amatőrséget is kimeríti!
2024. máj. 25. 14:31
 7/26 anonim ***** válasza:
37%
Kezdök! Sehol egy rendes gumibot vagy bikacsök? A korbács lagalább szeges, vagy olmos? (Komolyra forditva, ha ezt végigcsináljátok rendesen akkor az alfeled elég hosszu ideig használhatatlan lesz a számodra. A menekülö szot nagyon komolyan tartsátok be!!!)
2024. máj. 25. 14:38
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kamu kérdés.

Ha esetleg mégis megcsinálnátok, arra készülj, hogy utána hosszú ideig nagyon fájdalmas lesz leülnöd.

2024. máj. 25. 15:24
 9/26 A kérdező kommentje:

Félek, hogy fájna, de igzat is.

Láttam ilyen videókat, ahol sokkal többet is kibírnak nők.

2024. máj. 25. 15:25
 10/26 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező!

Kicsit nyers leszek, ezért ne haragudj meg rám. Én írtam az idiótás választ. Tehát, nem fenekelünk ennyi eszközzel, maximum kettővel, de ez is megosztó! Nem mindegy a technika. Ebbe az erő, és az ütés technikája se mindegy.

Egy amatőr is tud övvel úgy ütni, hogy b.f.sol, s csak egyszer. Példa, az öv élével talál el. De ha magamról beszélek, akkor egy cipőfűzúvel is nedvességet varázsolok, a puncidtól, a pisilőkéden keresztűl, a szemedig bárhova. Bármivel el tudlak fenekelni, még a saját harisnyáddal is. Aki hiszi, aki nem az nem, mert nem ismeri a technikáját.

A legdurvább fenekelő eszközöm, az egy fonal vastagságú dolog, s most szándékosan nem írom le, mert nem szeretnék ötletet adni illetékteleneknek. Tehát ezzel az eszközzel, kéjérzetet is tudok okozni, ami a cirógatástó, a bőr felszakítására is képes. S hogy miért is írtam ilyen bőven. Mert sok mindennel lehet fenekelni, gyakorlatilag, minden alkalmas erre ami egy kezet meghosszabbít. A technika a lényeges, s a fenekelő vállán felüli fejnek nevezett testrész ami az agyat tartalmazza. Nem egy veszélytelen játék! Sokak csak egy fenekelésre gondolnak. Én láttam nem is egy balul elsűlt, jópofának indult fenekelés maradandó nyomait. Amit leírtál eszetlen dolog! Ne engedd bármit csináltál is!

2024. máj. 25. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!