Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Farokméret téma csak itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Farokméret téma csak itt Gyik-n mindennapos vagy az életben is ennyire fontos? Fiúk, lányok válasza egyaránt érdekel, mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

2024. máj. 25. 08:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Egyáltalán nem fontos,mindegyik fiúnak van akkora ,hogy örömet tud szerezni egy lánynak.
2024. máj. 25. 08:41
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem csak itt.

19f 14cm

2024. máj. 25. 08:43
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Aki rendszeres nemi életet él, az tökéletesen elvan azzal, amekkora van neki.

Aki nem él szexuális életet bármilyen aberráció vagy komplexus miatt, az itt síránkozik.

2024. máj. 25. 08:46
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem jellemző, hogy haveri, ismerősi körben kérdezgetem.
2024. máj. 25. 08:51
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
A való életben nem sok értelme van.
2024. máj. 25. 09:08
 6/14 A kérdező kommentje:

#4 Igen, én is ezt tapasztalom, hogy nem téma. Még 14 évesen pár osztálytárssal került szóba hogy kinek hány centis, de kb. azóta sem kérdezgetjük egymást haverokkal/ismerősökkel.

Életemben egy lány kérdezett rá még az ismerkedésünk alatt hogy mekkorám van, de én voltam a második fiúja és csak kíváncsi volt, hogy kisebb/nagyobb mint annak a srácnak, aki elvette a szüzességét.

Összességében azt tapasztaltam hogy a való életben nem olyan fontos kérdés ez, a srácok többségének pedig egyébként hasonló (átlag) mérete van, ami a legtöbb lánynak teljesen megfelel.

Fura, hogy ennek ellenére napi szinten megy itt a méret para vagy éppen a hősködés... 🤔

2024. máj. 25. 09:25
 7/14 anonim ***** válasza:
9%

Már hogyne lenne fontos? Max előtted nem beszélnek ilyesmit, vagy nem őszintén, mert a GYIK egy anonim oldal, pont ez a lényege, nem szívesen beszélget senki szemtől szemben arról a másikkal, hogy kicsi a farka.

Amúgy meg igen, a férfiak 90%-nak a péniszméret nagyon fontos kérdés. És nemcsak a méret, úgy általában minden ami ezzel kapcsolatos. Rengetegen küzdenek komplexusokkal, hogy mivan, ha nem tetszik majd a csajnak a farka, vagy túl kicsi, túl nagy, nem áll fel, túl hamar elmegy, stb.

2024. máj. 25. 09:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Az átlagos pénisz méret nem okoz hátrányt egy kapcsolatban. A férfiak 80%-a átlagos mérettel rendelkezik. A legtöbb esetben ezek csak indokolatlan parák. Kb 10%-nak átlag alatti és 10%-nak átlag feletti a mérete. Ezeknek sem kell feltétlen parázni, csak az exrém kicsi vagy extrém nagy méretek szokták ellehetetleníteni a szexet.
2024. máj. 25. 09:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Na tessék, megjöttek....
2024. máj. 25. 09:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Kik?
2024. máj. 25. 09:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!