Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok között ilyen gyakori a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok között ilyen gyakori a bőrdzseki fétis?

Figyelt kérdés
Sok lányt látok 25-30 fokban is bőrdzsekiben, amire más magyarázatot nem nagyon találok mint hogy szexuálisan izgatja őket
2024. máj. 24. 18:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Csak jó tudni. Ideje nekem is bőrdzsekit hordani, ha ennyire bejön a bigéknek.

2024. máj. 24. 20:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Attól még nem fogsz kelleni senkinek, hiszen a külsőd (arc, haj, test) és a viselkedésed ugyanúgy taszító marad.
2024. máj. 24. 20:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Azért annyira csúnya nem vagyok, volt már jó pár barátnőm.
2024. máj. 24. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Akkor pláne érdektelen kéne maradjon, hogy mások hogyan öltözködnek. Olyan ez, mint amikor gimnáziumban megtudta egy srác, hogy szeretek olvasni, így amikor randira hívott, az egyik kezében volt egy könyv, hátha az plusz pont lesz. Amikor rákérdeztem, hogy mit olvas, mégcsak a címet se tudta, pedig állítása szerint roppant izgalmas könyv volt. Hát, randi az nem lett.
2024. máj. 24. 20:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Oké, de a bőrdzsekis lányok többsége se rocker vagy motoros, divatból hordja, az esztétikai szépség miatt, tehát az érvelésed erre az esetre nem alkalmazható.
2024. máj. 24. 20:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne reménykedj, a legtöbb csaj nem így nézi ezeket. Egyszerűen ez tetszik neki/ez a divat/barinői is ilyet hordanak, ennyi
2024. máj. 24. 20:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Amúgy van is bőrdzsekim, csak ritkán hordom, ilyen melegben eszembe nem jutott felvenni.
2024. máj. 24. 20:43
 18/18 anonim ***** válasza:
39%
Istenem, mikor a buta férfi azt hiszi, hogy akármit csinál a nő, az a férfi csábítása miatt történik... Komolyan, tényleg, hogy lehetez ennyire buta? Én a helyedben elnézést kérnék a férfiaktól, hogy nekem is f.sz lóg a lábaim között...
2024. máj. 24. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!