Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora a szexuális étvágyatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a szexuális étvágyatok?

Figyelt kérdés
Egy 5-ös skálán, ahol az 5 a legmagasabb. Kort+nemet is írjatok, köszi.

2024. máj. 24. 09:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
4, mert biztosan van, aki tőlem is jobban kívánja, de szeretem megélni a szexuális életem.
2024. máj. 25. 00:12
 22/33 gabor49 ***** válasza:
5 napi 2 az fontos 50/f
2024. máj. 25. 05:15
 23/33 anonim ***** válasza:

5- ös lenne, de sajnos nem tudom megélni mert nincs kivel.

Nagyon úgy néz ki, hogy ez már marad is, mert nagyon nehéz most nőt kapni az én koromban.

Sajnos minden középkorú nő, aki csak egy kicsit is jobban néz ki, az már boldog párkapcsolatban él évek óta.

58F.

2024. máj. 25. 09:37
 24/33 Senior Séf ***** válasza:
100%
Erősen hanyatlik.
2024. máj. 25. 20:28
 25/33 anonim ***** válasza:
24# ferfiak között ritka
2024. máj. 26. 17:20
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy. Naponta igénylem.27l
2024. máj. 26. 17:33
 27/33 anonim ***** válasza:
Több mint 7 szexmentes év után ha ötös skálán nézzük akkor 52 évesen 0 és 2 kötött váltakozik. Napi szinten sportoló , egészségesen élő pasasként. Párkapcsolatban élek a páromnak (nő) pedig 43 éves korában lett zéró a szexuális vágya. Én ezt pozitívumként élem meg. Így nem csalom meg a barátnőm, több időm marad sportra, hobbikra, egy csomó kellemetlen helyzettől, szituációtól kímélem meg magam. A mai álláspontom szerint a szexuális vágy az egyik legnagyobb átok az emberen.
2024. máj. 29. 10:04
 28/33 anonim ***** válasza:

27.

Egyetértek az utolsó mondatoddal 27-es.

Az élet ebből a szempontból nagyon kegyetlen. Én 58 éves férfiként nagyon igényelném a szexualitást, de sajnos nincs kivel.

Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy a szexuális vágy, miért nem csak akkor jelentkezik, ha van valakid ??

Azért, mert akkor túl egyszerű lenne az élet, és semmi gondja nem lenne senkinek ???

Lehet. Igazából nem tudom. Az biztos, hogy ez így borzasztó kellemetlen.

Az ember szinte felrobban, annyira teli van vágyakkal, és nem tud vele mit kezdeni.

2024. máj. 29. 10:23
 29/33 anonim ***** válasza:
28. Tudok én annál is rosszabbat, hogy nincs senkid. Ott él veled a párod aki egy bombanő de aszexuális lett. Hozzá sem érhetsz és nem is mutatkozik előtted meztelen (bár ebben a helyzetben még rosszabb lenne.) Szexről beszélni sem lehet. Én ebben a helyzetben vagyok 7 éve. Pár évvel ezelőtt még azt keresgéltem milyen libidó csökkentőt lehetne szerezni. Tehát az, hogy van feleséged, barátnőd ,élettársad nevezzük bárhogy még nem jelenti azt automatikusan, hogy szex is lesz. (27. voltam.)
2024. máj. 29. 10:50
 30/33 anonim ***** válasza:

27,28

Akinek teljesen eltűnik, lehet sosem volt. Bocsánat, nem szeretnék bántó lenni sem bunkó.

A libidó egyéni preferencia, ami egyénenként változik és sajnos nem lehet rajta változtatni. Kinek magas, kinek alacsony. Vérmérséklet kérdése is.

Én ugyan csak 24 vagyok, de érdekel a szexual pszichológia és sokat szoktam róla olvasni. Ennek lehet lelki eredeti. De nekem a sok bántalmazás ellenére eléggé magas volt mindigis. Sajnos ez teljesen egyén függő.

Gondolom a partneretek a kapcsolat elején sem volt annyira aktív? Akinek azért magasabb, a változókor sem tünteti el teljesen.

24/N

Nekem 5/5, ha beteg vagyok akkor esik lejjebb. Esetlegesen stressz hatására.

2024. máj. 29. 11:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!