Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szavazós. Lányok, hölgyek, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szavazós. Lányok, hölgyek, ti hordotok az utcán melltartót, vagy sem? Kort is írhattok, ki is fejthetitek.

Figyelt kérdés

#melltartó #nincs melltartó
2024. máj. 23. 08:07
1 2 3
 11/25 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Párom nem szereti ha nem hordok utcán melltartót. Viszont kényelmesebb nélküle, szerencsére se nem kicsik, se nem nagyok, és nem is lógnak.

27N

2024. máj. 23. 08:57
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
Útálom, de mivel illik, muszáj. Bár néhány férfire is ráférne, amekkora mellük van, de valamiért őket nem szólják meg, pedig kellene.
2024. máj. 23. 09:01
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
#6 Az kimaradt az előbbi válaszomból hogy kényelmi okokból nem hordok, ha nincsen rajtam. Viszont csak és kizárólag télen, nagykabát alatt merem csak nem felvenni. Melltartó nélkül kényelmetlen nekem sétálni is, vagy bármilyen mozgást végezni. Elég nehéz így elmagyarázni, de nekem kell a tartás hogy "egy helyben maradjanak" a melleim, fizikailag is kényelmetlen ha nincs rajtam semmi. Ezen kívül nem is szeretem ahogy kinéz, otthon nyílván elvagyok melltartó nélkül, de utcára már nem mennék. Az enyém nagyon lóg, és megereszkedett emiatt pedig nagyon feltűnő lenne még messziről is hogy nincs rajtam semmi. Ilyen nagymamit képzelj ide nagyjából, nekem is úgy néz ki, pedig fiatal vagyok. Nagy részben emiatt nem mennék ki az utcára melltartó nélkül, nekem kell az a plusz tartás és esztétika amit ad.
2024. máj. 23. 09:14
 14/25 A kérdező kommentje:
13# akár hiszed, akár nem, nekem a lógós jön be. A legőszintébben írom, nem vígaszból!
2024. máj. 23. 09:17
 15/25 anonim ***** válasza:
22%
Szívesen véleményezek.
2024. máj. 23. 09:43
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

" Teljesen érthetetlen és értelmetlen a kérdésed"

Te kérdésed az, aminek értelme: semmi. Nem is aktuális, talán a nemzetközi melltartómentes nap előtti héten kéne kiírni.

Jobb ha tőlem tudod, a szavazás mindig egy közös döntés célját szolgálja.

2024. máj. 23. 09:44
 17/25 A kérdező kommentje:
#16 ne itt oktass! mindenki normálisan válaszol, kivéve téged. Egyértelműen pasi vagy és egy hatalmas troll. Okostojás
2024. máj. 23. 09:50
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

Ha találok olyan felsőt ami nagyon mintás és nem látszik benne hol a bimbóm (sajnos a mellem alján) akkor nem veszek fel melltartót.

Bár nagy melegben muszáj mert c méret, túlsúlyos is vagyok és a mellem alatt is izzadok az meg nagyon kellemetlen ha érzem hogy folyik a hasamon, pláne ha meglátszik a nedvesség a felsőn

Elég sok lányt láttam tegnap is utcán melltartó nélkül átlátszó bimbókkal. Úgy irigykedtem. Bár pasi lennék....

30n

2024. máj. 23. 10:07
 19/25 anonim ***** válasza:
82%
Általában igen, hordok. N43
2024. máj. 23. 11:04
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem hordok. Nem szeretem, se télen sem nyáron. Engem zavar és érzékeny a mellem is.

Egyedül akkor veszek fel melltartót ha tudom, hogy meetingem lesz vagy ügyfél jön. (mindig bejelentkeznek előre, szóval nincs olyan, hogy hirtelen meglepnének).

2024. máj. 23. 11:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!