Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon alapból áll ilyen sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon alapból áll ilyen sokat a farka, vagy amikor tudja, hogy jövok, direkt felállítja?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, amikor bemegyek hozzá nagyon feltünően látni, hogy áll a farka. Most, hogy jön a jó idő, sokat van rövidgatyában, most még jobban látni. Nem láttam ilyet, akinek ilyen gyakran állna, vagy direkt csinálja? Ti csináltok ehhez hasonlót?
2024. máj. 22. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
He?
2024. máj. 22. 18:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerinrem érrhető amit írtam. Amúgy nem zaklat és nincs semmi beszólása, aminek szexuális tartalma lenne.
2024. máj. 22. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Nő vagyok én is, úgyhogy nem tudhatom pontosan, hogy mi jár a fejében, de valószínű nagyon vonzónak talál és feláll neki egyből, vagy direkt felállítja, hogy beindítsa a fantáziád. Nagynak tűnik neki gatyán keresztül?
2024. máj. 22. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is feláll ha csinos valakit látok, aki tetszik valamennyire, pedig nem vagyok fiatal.
2024. máj. 22. 18:36
 5/9 A kérdező kommentje:
#3 igen, jó nagy, elég feltűnően látszik.
2024. máj. 22. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Ordas nagy kamu drágicám, nem merevedés lenne az, hanem lófarok, amit nem tud rejtegetni, de ugye éhes disznó makkal álmodik.
2024. máj. 22. 22:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet hús pénisze van és neki lankadtan is nagy. Nem?
2024. máj. 23. 06:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Kicserélte valamelyik jóakarója a vitaminját kamagrára - és nem vette észre.
2024. máj. 23. 17:49
 9/9 Oldfire ***** válasza:
Kicsit kamu íze van a történetnek. De mindenesetre sokszor nem lehet befolyásolni a merevedést. Ha egy szexi kolléganőre gondolunk előfordul. Sőt az is, ha sokáig merev állapotban marad. De azért nem egésznap áll. Az már fájni is tud, főleg ha nincs "lerendezve"....
2024. máj. 24. 13:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!