Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk milyen érzés volt nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen érzés volt nektek az első szex?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy fiúként mit gondoltatok előtte és közben. Mikor volt nektek az első?

2024. máj. 22. 16:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa nagyon jó volt azon gondolkodtam hogy vajon neki jó,és élvezi,nem vagyok béna...meg ilyesmik jártak a fejembe.
2024. máj. 22. 16:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Fergetegesen jó érzés volt, nem is tudom minek paráztam. Persze ehhez adott volt egy remek csaj, aki írtó jó fej volt.

Nem emlékszem, talán 19 lehettem.

Közben csak arra gondoltam a legjobb érzés a világon egy másik emberrel összebújni és együtt örömet okozni egymásnak.

Maga az aktus persze jó, na de a többi az frenetikus.

Az előjáték, a szemkontaktus, egymás simogatása, na ezek amik miatt a legjobb.

2024. máj. 22. 16:37
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nem volt jó.
2024. máj. 22. 16:50
 4/18 anonim ***** válasza:
60%

Szar volt. Mind a ketten elsők voltunk egymásnak és paráztunk. Idővel jött csak meg az ihlet és a tapasztalat.

F

2024. máj. 22. 16:57
 5/18 Fulár ***** válasza:
89%

Borzalmas.17 voltam.Most 42 vagyok tehát régi sztori.A csaj egy haver volt.Soha nem gondoltam rá máshogy.Nem is volt qz esetem.A husi lányokat ma is szeretem de ő hát...hatalmas volt.Buli után aludjak nála.Már azelött is volt ilyen párszor.Ezért nem volt gyanús.

De akkor rám mászott.Nagyon nem számítottam rá.Kicsit részeg is voltam.Nem is kívántam.Dehát 17 évesen az első muff....A lány gúnyneve 5 újjas Krisztike volt.Nem tudtam miért.Soha nem feszegettem a témát.Most megtudtam.Nagyon béna voltam.Irânyított,h mit csináljak.Râhúzta a fejem a lőrésre.Nagyon wzörős volt és kellemetlen szagú.Lefenyeltem.Nyomjam.be az újjaimat.Én nyomtam.1 újj.2-3-4-5....Én rendesen megijedtem.De komolyan.Elnyelte az öklömet és nem felizgatott hanem megijedtem.

Aztân szopott.De alig tudta föllâllítani.Azt kérte hátultól küldjem be.Akkora segg elöttem,hogy alig tudom âtfogni....segített betenni.Nem éreztem semmit csak nedvességet de semmi mást.Tologattam.Ő néma csöndben.Egy sohaj nem jött ki belőle.Ez kb 5 percig.Mâr szakadt rólam a víz.Vártam,hogy vége legyen.Aztân leálított és ráverte a hatalmas cicijeire.De azt hittem soha nem lesz meg mert tök sokâig tartott.És még az élvezés is fura volt mert kicsit fâjt.

Nem így képzeltem az elsőt.

Később kidetült,hogy mindenkin végigment a lâny akin tudott mert olyan nagy lompost keresett amivel érezhetett volna valamit.Mára már boldog kêtgyermekse tündéri anyuka. :)

A második viszont maga volt a csoda.Szerelmesek egymásba a lânnyal és nem hâgtunk hanem szeretkeztünk.Amíg élek nem felejtem el!

2024. máj. 22. 17:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se volt jó az első. Mindkettőnknek az első volt. A behatolás után nemsokára a barátnőm megállt, és még kérdezi, hogy ugye nem mentél még el. De abban a pillanatban orgazmus nélkül magömlésem lett.

Később természetesen sokat gyakoroltunk, nem volt probléma.

2024. máj. 22. 18:52
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt jó. Elég sokáig vártam rá pedig. 20 évesen történt, de legalább olyasvalakivel, aki iszonyatosan tetszett és egy tipikus "közkeresett" lány volt.

Nagyon jó érzés volt először fogni melleket, látni puncit. Viszont olyan zavarban voltam, hogy nem állt fel, bármennyit is szopott.

Utána a barátnőmmel nyilván belejöttem a dolgokba, de a kudarc ellenére is nagyon szívesen gondolok vissza az elsőre.

26/F

2024. máj. 22. 20:35
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
15 voltam meg ő is és szerelmesek talán ez volt a az egyik legfontosabb az élményben mert így sokkal érzelmesebb volt. Egymásnak voltunk az elsők persze. Nagyon jó érzés volt behatolni. Függők lettünk igen gyorsan :) Én már javában nyaltam, nekem az első szopásra tőle kb 1 évet kellett várnom. Annyira kívántak de ő annyira el volt zárkózva, hogy már örömlányban gondolkodtam csak ha érezzem. Aztán szájába vette és annyira bejött neki, hogy aztán rendszeressé vált szerencsére. Szép volt jó volt kár, hogy többet nem lehet első :D
2024. máj. 24. 16:14
 9/18 anonim ***** válasza:
50%
Lánnyal voltam mert full heteró vagyok. Csodás volt!
2024. máj. 24. 17:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Csodás volt! f.
2024. máj. 25. 04:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!