Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért bántanak és szidnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bántanak és szidnak azért mert szűz vagyok még? 20L

Figyelt kérdés
Nem mintha világgá kürtölném amúgy, de néhányszor volt hogy emiatt szakítottak velem merthogy akkor fapina vagyok, meg pókhálós odalent, meghogy nincs aki megdugjon. Volt aki konkret ezt mondta, hogy biztos rossz lehet nekem hogy eddig senki nem akasztotta be a horgot és nem tömtek meg. Viszont én úgy vagyok vele hogy nekem a szex nem olyan érdekes és nem szeretném kipróbálni később sem. Csak azt szeretném ha békénhagynának ezzel végre és nem szólogatnának be ha előjön ez a téma.

2024. máj. 21. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Kik bántanak emiatt? Olyan 14-16 évesek lehetnek max, ez alapján. Érett felnőtt ember nem puiszkálja a másikat ilyenek miatt.
2024. máj. 21. 22:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz felfogása van azoknak akikkel voltál, de azt tartsd észbe hogy a legtöbb ember akarni fogja a szexet, erre vagy kicsit áldozol és belemész, vagy pedig hasonló embert keresel mint te magad.
2024. máj. 22. 09:34
 13/17 gabor49 ***** válasza:
76%
nem gáz aranyos egy szűz csaj
2024. máj. 22. 09:49
 14/17 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
0%
Mert nem élvezitek a testeteket,csak mutogatjátok aztán még a bók is fáj,nem hogy a sertés,mivel már ezen a szinten vagy,csak így tovább feminizmus hulladék nők stb!!!!
2024. máj. 22. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Én szivesen ismerkednék ha nem baj 21/F
2024. máj. 23. 15:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen pasijaid voltak, akkor ne is szexelj még egy darabig...

Teljesen normális, keress valaki olyat, akivel szívesen elveszítenéd, bármikor is legyen az.

Azt sajnálom, hogy ezzel cikiznek, nagyon nem lehet vele mit csinálni.

2024. máj. 24. 12:09
 17/17 anonim ***** válasza:
76%

Az tényleg nem szép, ha ilyeneket mondanak.

Viszont azt ne várd, hogy veled fog maradni bárki is, ha egyáltalán nem akarsz szexelni. A szex egy elég fontos része egy kapcsolatnak.

Kezdj el inkább direkt asszexuális párt keresni, ami elég nehéz, de az a legjobb esélyed. Átlag férfival esélytelen hosszútávon bármi is.

2024. máj. 24. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!