Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik miért sértődnek meg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért sértődnek meg, ha elmondjuk nekik, hogy kicsi a péniszük?

Figyelt kérdés

Akár itt az oldalon, akár máshol. Ha egy kérdéshez leírom, hogy én a nagyot szeretem vagy hogy x centi nekem nem elég, akkor vagy lepontoznak vagy azt írják, hogy pasi vagyok.

Miért zavarja ennyira a pasikat, hogy ha egy adott nőnek nem felelnek meg méret szempontból? Gondolom egy 14 centis péniszű pasi tudja, hogy lesznek olyan nők, akiknek nem lesz elég, minél kisebb, annál több ilyen nő. Akkor mire jó ez?

2024. máj. 21. 16:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az öklöm.meg túl nagy akkor hogyan van ez🤔?
2024. máj. 21. 18:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem sértődök meg, élvezem ha bántanak a kis kukim miatt.
2024. máj. 21. 19:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért te megsértődsz azon, hogy egy felszínes buta tyúk vagy, aki ilyen értelmetlen filozófikus baromságokat kérdez.
2024. máj. 21. 23:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Nevetséges értelmetlen sznobizmus. A természet szempontjából semmi jelentősége sincs a méretnek. Mert 10 centis pénisszel tökéletesen lehet szaporodni, ami a szex lényege. Pont olyan felesleges a nagy pénisz, mint a nagy mell, mert csak zsirtöbblet van, de a méretnek semmilyen hatása nincs a mell lényegére, a tejtermelő funkciójára.
2024. máj. 22. 06:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja! A mellbimbó...

Gyermekélelmező mirigyszelep...

2024. máj. 22. 08:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!