Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérne a barátod, hogy feküdj le az ágyra, és elkezdené szagolni, nyalni a talpadat, mit tennél?
#11 -es:
Ha te tényleg komolyan írod ezeket, akkor nagyon rendes vagy, ritkán látni ilyen kommentet. És pontosan itt a lényeg, hogy a kérdés stílusa eléggé nyers és komolytalan (főleg ha a kulcsszavakat is nézem), de való igaz, normális keretek között tud működni. Mondjuk ahogy a kérdező feltette a kérdést, ennyiből nem érezhető tisztán, hogy ő mennyire komoly a saját részéről, hogy csak önös érdekből a saját perverzióját szeretné letudni, és emiatt csak feküdjön le a másik és pakolja oda a lábait, hogy kihasználható legyen mint egy eszköz, vagy pedig a másik fél kényeztetése is fontos szempont. Valóban nem mindegy, hogy hogyan hozod fel ezt a témát, hogy hirtelen csak rákérdezel, vagy megvárod, hogy az adott pillanat, környezet, érzelmi hangulat hozza a lehetőséget. Pl. a nőnek jól esne egy kényeztetés amúgy is, mert mondjuk eléggé kifáradt aznap, ráadásul ha még sokat volt talpon is, akkor alapból jól eshet neki szex nélkül is akár.
😅😅
Viszont én azért irtam ezt mert azt hittem hogy fiúként egy fiúbarát kezdi el ezt csinálni
18/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!