Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megkérne a barátod, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérne a barátod, hogy feküdj le az ágyra, és elkezdené szagolni, nyalni a talpadat, mit tennél?

Figyelt kérdés

2024. máj. 20. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Ez így életszerűtlen,erről előtte beszélni szokás. Ha megbeszéljük,öt izgatja,erre vágyik,akkor semmi akadálya,amíg normális keretek közt működik
2024. máj. 24. 08:35
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

#11 -es:

Ha te tényleg komolyan írod ezeket, akkor nagyon rendes vagy, ritkán látni ilyen kommentet. És pontosan itt a lényeg, hogy a kérdés stílusa eléggé nyers és komolytalan (főleg ha a kulcsszavakat is nézem), de való igaz, normális keretek között tud működni. Mondjuk ahogy a kérdező feltette a kérdést, ennyiből nem érezhető tisztán, hogy ő mennyire komoly a saját részéről, hogy csak önös érdekből a saját perverzióját szeretné letudni, és emiatt csak feküdjön le a másik és pakolja oda a lábait, hogy kihasználható legyen mint egy eszköz, vagy pedig a másik fél kényeztetése is fontos szempont. Valóban nem mindegy, hogy hogyan hozod fel ezt a témát, hogy hirtelen csak rákérdezel, vagy megvárod, hogy az adott pillanat, környezet, érzelmi hangulat hozza a lehetőséget. Pl. a nőnek jól esne egy kényeztetés amúgy is, mert mondjuk eléggé kifáradt aznap, ráadásul ha még sokat volt talpon is, akkor alapból jól eshet neki szex nélkül is akár.

2024. máj. 25. 12:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Ahogy a #9 írta, csak én 10-et mondanék.
2024. máj. 30. 11:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Jobban örülnék, ha a fenéklyukam szagolgatná, mert az még izgat is.
2024. máj. 30. 12:33
 15/15 anonim ***** válasza:

😅😅

Viszont én azért irtam ezt mert azt hittem hogy fiúként egy fiúbarát kezdi el ezt csinálni

18/f

2024. máj. 30. 14:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!