Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A tegnapi napon szexeltem a barátommal es amikor ki akarta huzni akkor vette eszre hogy lecsúszott a gumi. Nem élvezett el még. És egyből ki is szedtük. Ilyen nem fordult elő korábban meg soha, úgyhogy kicsit parázunk.

2024. máj. 20. 09:12
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Erre ha nagyon sarkosan kell válaszolni, akkor igen, lehetsz.
2024. máj. 20. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Az előváladék igen, tartalmazhat megtermékenyítésre alkalmas spermiumot, de az óvszerben levő spermicid hatású folyadék, azt valószínű hogy közömbösítette, úgy hogy szinte esélytelen.
2024. máj. 20. 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem értem hogy hogyan tudott olyan mélyre kerülni az óvszer szája hogy felmerüljön a terhesség
2024. máj. 20. 09:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem került fel melyre eppen csak mikor ki akarta huzni lecsuszott ami nagyon meglepo volt ugyanis a parom elmondasa szerint majdnem hogy csak szuk volt neki a gumi
2024. máj. 20. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Vegyél egy terhességi tesztet.
2024. máj. 20. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy terhes lettél, de ha mégis az nem fog kiderülni még legalább 2 hétig.. utolsó, hiába vesz tesztet még, 1 nap után az semmit nem fog kimutatni. Idő kell míg a spermium megtermékenyíti a petesejtet és ahhoz is míg a megtermékenyített petesejt beágyazódik. Ha nem jön meg akkor tesztelj, most még semmi értelme. De mondom szerintem kizárt, hogy ennyitől terhes legyél, főleg ha még csak el sem élvezett.
2024. máj. 20. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat megnyugodtam kicsit. Igazából nagyon nem lenne jo egy baba mivel eleg fiatalok vagyunk meg
2024. máj. 20. 14:57
 8/9 Oldfire ***** válasza:
100%
Bizony terhes lehetsz. Szex előtt jó lett volna tájékozódni. Gyerekek ne szexeljenek. ESEMÉNY UTÁNI tabletta felől érdeklödj.
2024. máj. 21. 07:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok gondoltam irok nektek hogy hala istennek megjott🙏🏼
2024. jún. 23. 08:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!