Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt kellemetlenül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt kellemetlenül?

Figyelt kérdés

Egyre kevesebbet tudok maszturbálni, mert egyre szánalmasabbnak érzem, hogy nekem csak ez jutott.

Ami meg zavar, mert ez volt általában az egyetlen menekülésem a valóságból, de most kezd ez is elveszni.

Merre indulhatnék meg, hogy ezt orvosoljam?

28F

2024. máj. 20. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj és csajozz, mert ha csak síránkozol abból nem lesz semmi jó.
2024. máj. 20. 09:06
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 nem opció. S a kérdés sem ez volt.
2024. máj. 20. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor prosti (vagy kezdésnek masszázs), jól leápol, és egyből másképp látod a világot.
2024. máj. 20. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:

2. " Merre indulhatnék meg, hogy ezt orvosoljam? "

Ez volt a kérdésed.

Én erre válaszoltam.

2024. máj. 20. 10:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Belefáradtam abba, hogy olyanokkal értessem meg, hogy nálam semmi értelme annak, hogy bármit is akarjak, akik ismeretlenül is jobban tudják a helyzetem s az esélyeim.
2024. máj. 20. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Meselj milyen a helyzeted es az eselyed?
2024. máj. 24. 05:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!