Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nyúltak már hozzátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nyúltak már hozzátok?

Figyelt kérdés
Buliba vagy buszon? Hogy érintett?
2024. máj. 19. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolhatod mennyire örülnek neki ha vadidegenek tapogatják őket..
2024. máj. 19. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Buliban szexeltem is.Nem vadidegennel,hanem ismerőssel a baráti társaságból.
2024. máj. 19. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Buszon. Nagyon felhúzta az agyam, konkrétan ha egy üres sikátorban lettem volna a kis hülyegyerekkel, nálam meg kés, akkor felaprítom.
2024. máj. 19. 14:28
 4/8 Nincstovább ***** válasza:

Több ilyen eset is volt. Nem szeretem, ha olyan ér hozzám, akihez nincs közöm, mindegy, hogy nő vagy férfi az illető.

Az egyik nagyon emlékezetes, még lány koromban volt. Először azt hittem véletlen ért hozzám, ahogy ment el mögöttem. Csak rápillantottam, hogy vajon szándékos volt-e vagy sem. De nem láttam jelét annak, hogy direkt történt volna, ha jött ment mögöttem figyeltem, hogy ne érhessen hozzám. A másodiknál már felborítottam az asztalra és megcsépeltem… a másik nyílt utcán, fényes nappal, olyat rávágott a seggemre, hogy reflexből le pofoztam. Nem tudom mikor tanulják meg az ilyen egysejtű faszok, hogy nem nyúlkálunk senkihez…

32/N

2024. máj. 19. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron amikor biciklis gatyában vagyok, többször is előfordult, az utcán, hogy hozzáértek, a villamoson meg is fogta az őrültje, bár nem írtam ki rá, hogy meg lehet érinteni, szóval nem tudom honnét vindikálták maguknak a jogot, hogy ezt mégis megtegyék
2024. máj. 19. 16:29
 6/8 Nincstovább ***** válasza:

Senkit nem jogosít fel rá, mégha egy szál kombinében is lejtesz végig az utcán, hogy hozzád érjen!

Tessék szépen ilyenkor tudtukra adni, lehetőleg jó hangosan, hogy nem kívánt a közelségük :)

2024. máj. 19. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Buszon volt hogy hozzám simult egy fiúcska, nagyon régen discoba nyúltak alám
2024. máj. 20. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Párszor volt ha nem tolakodó és jó érzés volt rá hagytam..N
2024. máj. 21. 10:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!