Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a nők, akiknek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akiknek már impotens a párjuk, mit csinálnak? Elhagyják, vagy szeretőt tartanak?

Figyelt kérdés
2024. máj. 19. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Én megcsaltam többször is. Igaz csak átmeneti probléma volt nálunk.

Van amitől rúd van amiről nem. De még együtt vagyunk.

2024. máj. 19. 08:45
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Szexuális segédeszközt veszek igénybe akár egyedül akár vele. Közben segítek neki kivizsgtatni,rendbehozni. Emiatt biztos nem hagynám el a párom,nagyon ritkán nem tudják rendbehozni öregek esetében.
2024. máj. 19. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Könnyebb megcsalni 😂
2024. máj. 19. 09:10
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Soha nem csalnám meg. Ha annyira menthetetlen a dolog akkor elhagynám
2024. máj. 19. 09:16
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem impotens de vannak merevedési gondok. Vannak segedeszközeink, nyalás, ujjazás, szex is csak rövid.

Nem csalnám meg nagyon szeretem.

2024. máj. 19. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Én el akartam hagyni de könyörgött, hogy ne menjek! Megegyeztünk, hogy bármikor szexelhetek bárkivel, cserébe minden pénze az enyém amíg vele vagyok. Ha elhagyom és másik pasim lenne, ilyen ajánlatot nem hiszem, hogy kapnék tőle... 😄
2024. máj. 19. 09:47
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
6. Ilyen pasi kellene nekem is. Akármit is gondolnak a többiek
2024. máj. 19. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Maszturbálás. Meg mivel kérésemre sem ment vele orvoshoz, így nem csinálnék már annyira lelkiismereti kérdést egy megcsalásból ha lenne olyan aki felkelti az érdeklődésemet.

De férfit hozzá direkt keresni eszemben sincs.

2024. máj. 19. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos lenne mellette szeretőm
2024. máj. 20. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!