Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy gumival a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy gumival a behatolás után lelankad a péniszem és elmúlik az erekció, viszont ha gumi nélkül, akkor magömlésig teljesen merev?

Figyelt kérdés

2024. máj. 19. 00:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd el a gumit
2024. máj. 19. 01:15
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom elképzelni, hogy ez ne pszihologiai hatás legyen, amít maguknak okoznak az emberek, az ellenérzésükkel. Egy gumi annyira jelentéktelenűl vékony hogy az kizárt hogy zavarjon bármiben is.
2024. máj. 19. 02:55
 3/16 anonim ***** válasza:
A gumi csökkenti az ingereket, illetve szorítja is a péniszt, ami valakinek kellemetlen lehet. Nekem is szokott szorítani a gumi és valamennyivel csökkenti az erekcióm, de nem megy a merevedés rovására.
2024. máj. 19. 05:32
 4/16 Noren1989 ***** válasza:
43%
Valszeg rossz méretű gumit hasznàlsz.
2024. máj. 19. 07:36
 5/16 Sz.Árpád ***** válasza:
38%
Gumiban nekem sem megy. Ugyan nem lankad le azonnal, de nem marad álva sokáig.
2024. máj. 19. 08:27
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Nekem áll mindenféle módon,ha gumi van rajta,vagy ha nincs olyan kemény a farkam mint egy beton,pedig 40+ vagyok.A titka,hogy jó tipusú és méretű jó minőségű extra vékony gumit kell használni.
2024. máj. 19. 08:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Ennek vagy pszichológiai oka van, vagy potencia problémáid vannak.
2024. máj. 19. 11:47
 8/16 anonim ***** válasza:
En sem szeretem a gumit
2024. máj. 19. 12:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hàt nekem pont fordìtva van. Mereven ràhúzom, belankad és kis életlehelés utàn ha be sikerül tenni akkor màr kőkemény ismét. Ajànlott vékonyat venni mert azzal nincs ilyen problem a classical sokszor előfordult amit leìrtam
2024. máj. 19. 18:58
 10/16 anonim ***** válasza:
22%
Mert rettentő szar gumival, nem odavaló, a legérzékenyebb testrészre. Ja és aki szerint azt a vékony gumit észre se venni… Hát vagy nő az illető, vagy nem volt még gumi a farkán.
2024. máj. 19. 21:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!