Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok néztek már titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok néztek már titeket prostinak ? Ha igen hogy esett ?

Figyelt kérdés

Volt olyan eset netán hogy jogosnak éreztétek a dolgot, és valóban olyan cuccokban járkáltatok amiben nem kellett volna ? 😄

Illetve ha van olyan pasi itt aki valakit nézett prostinak úgy hogy nem volt az, azt is irjátok le nyugodtan.

2024. máj. 18. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Hál isten
2024. máj. 18. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem az egyik tanárom tart annak, pedig se az öltözködésem, se a viselkedésem nem olyan. Mondjuk az ő fejében sincs valami rendben. :D
2024. máj. 18. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem is olyan régen történt meg a dolog, a barátnőmmel együtt néztek annak. Nagyon rosszul esett, de annyira nem hibáztattuk a tagot. Kettő fiatal lány az utcán beszélget éjszaka egy parkolóban miniben meg nem lapos sarkú cipőben. Elküldtük és ennyi.
2024. máj. 18. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem
2024. máj. 18. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:

3-as hogy zavartátok el, durvan?

Magas lányok vagytok barátnőddel?

2024. máj. 18. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
LOL.
2024. máj. 18. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer, nagyon régen. 19 éves voltam, azt hiszem.

Mi volt rajtam?

Farmerdzseki, térd fölött végződő farmerszoknya, leggings, csizma.

Abszolút nem volt kint semmim, (Voltam már ettől sokkal kihívóbb öltözékben is, nem kaptam megjegyzést.)

Bp melletti településnél BKV buszvégállomás, de kiálltam az autóút szélére, mivel az exemet vártam, aki kocsival jött, máshol nyilván nem tudott volna megállni.

Na, amíg nem jött, megállt mellettem egy kocsi, benne 2 cigánygyerek, 20-25 év körüliek, hogy dolgozom-e...

Mondtam, hogy lehet menni tovább...

Hogy esett? Igazából sehogy, inkább félelmet keltett, és megkértem az exem, lehetőleg máskor ne ott vegyen már fel, ha lehet...

2024. máj. 18. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!