Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen lenne ha nem találták...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne ha nem találták volna fel a ruhát és mindenki meztelenül mászkálna mindenhol?

Figyelt kérdés
2024. máj. 18. 08:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

10-es

Vannak ilyen naturista üdülö falvak , vannak szerencsesek akik egész nyarakat eltudnak itt tölteni.

2024. máj. 26. 04:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron örülnék neki, télen viszont megfagynánk.
2024. jún. 11. 19:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én eltudnám képzelni, hogy meztelenül éljem a mindennapjaimat.
2024. jún. 12. 06:53
 14/19 mooti ***** válasza:
100%
Naturistaként ha tehetném sose öltöznék fel. Természetesnek kellene lenni a meztelenségnek. Mennyire jó lenne ha valaki meztelenül szeretne maradni az megtehetné és nem zavarná másokat akik ruhában érzik jól magukat. De sajnos az emberek többsège szexualitást látnak meztelenségben pedig abban, hogy valaki meztelen nincs semmi csak olyan ahogy megteremtette a jó Isten. Én mindig textil mentesen vagyok ha az idő engedi ès ahol lehet vagy merek. Persze figyelembe veszem a társadalmi elvárásokat, így sokszor nem tehetem meg.
2024. jún. 23. 07:30
 15/19 anonim válasza:
100%

Én is szeretnék folyamatosan meztelenül lenni.

Ha már ilyen prűd világban élünk, legalább néhány napot kihirdethetnének néha naturista napnak (mármint nyáron), amikor ruha nélkül lehetne bárki bárhol, akit meg ez annyira zavar, az addig otthon marad.

2024. aug. 24. 07:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm. Vékony lány, de hatalmas mellei vannak.

Neki lehet kellemetlen lenne mindig ruha nélkül. De néhány hét után lehet megszokná... :)

2024. aug. 24. 09:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
15 ös ez nagyon jó. hőségriadó esetén aki akar az lehet, és járhat meztelen az utcán is :)
2024. aug. 24. 17:48
 18/19 mooti ***** válasza:
100%

Mindenki járhat mindenféle kihívó, furcsa ruhákba is akkor miért ne lehetne meztelenül is lenni közterületen? Legrosszabb esetben eltünnének a kukkolók mert nem lenne értelme a kukkolás ak, hiszen mindent látnak élőben.

Nekem tetszene

2024. aug. 25. 06:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18 as mooti nekem is nagyon tetszene,Strandra vagy csak kimenni a hobbira nem kellene felöltözni, nyugodtan mehetne az ember meztelen.
2024. aug. 26. 04:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!