Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a rosszlányokon igazán nőies transzi?
Figyelt kérdés
Tudtok rosszlányokon most olyan transzit, akinek még megvan a farka, de amúgy nőies? És a hangja sem pasis, hanem teljesen csajos?máj. 18. 00:08
1/18 anonim válasza:
Martina
Kendra (nemrég tért vissza, ki tudja meddig lesz)
SonyaBritt
Lara
2/18 anonim válasza:
Kendrának állítólag kicsi a farka, és nem is igen működik, ez vajon igaz? Mert a kinézete viszont baromi nőies.
3/18 anonim válasza:
Lolaxx, most találtam, nagyon jól néz ki!
4/18 Noren1989 válasza:
Egyet sem mondanék nőiesnek a fentiek közül.
Pörgesd meg a twitterüket, oda kevésbé retusàlt anyagok is kikerülnek.
5/18 anonim válasza:
Farkas mérete is szempont akkor Tina is jó volt
7/18 anonim válasza:
6
Ahogy kinéz kb egy torz lény.
1-2 éve még oké volt azóta én nem is megyek már hozzá
9/18 anonim válasza:
Kendrát egyszer felhívtam, a hangja egyáltalán nem volt nőies, nem is lett belőle randink.
10/18 anonim válasza:
Engem nem zavart a hangja.
Ritka akinek teljesen csajos a hangja. Mióta hormonozza magát vagy volt e műtét.
Vicky (már nem hirdet) is olyan volt hogy átoperált lett és teljesen csajos minden fronton de a hangja iszonyat fiús maradt pedig próbálkozott azzal is.
Meg voltam olyannal is akinek teljesen csajos a hangja de fiús a feje.
Aki mindenáron női hangot akar női külsővel egyszerűbb ha nőt keres.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!