Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűzen lehet menni yoni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzen lehet menni yoni masszásra?

Figyelt kérdés
Nem volt barátom , nem szoktam masztizni kiváncsi vagyok milyen lehet. 19L

#szűz #Yoni masszás
2024. máj. 17. 13:55
1 2
 1/12 Nincstovább ***** válasza:
100%

Ma is tanultam valami újat xD

Utána kellett olvasnom, miről is van szó :)

Nem tanácsos, nem csak kívül, de belül is masszíroznak, ha érted mire gondolok :)

2024. máj. 17. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem érti mert szűz.
2024. máj. 17. 14:31
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Igen, de így nem fog járni veled a masszőr, akkor sem ha bejössz. Bár maga vagina masszázs egy mámorító dolog. Minden nő puncija megérdemelné ezt a fajta kényeztetést.
2024. máj. 17. 14:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Kivül szeretném belül kicsit parázom
2024. máj. 17. 14:46
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem megoldható!
2024. máj. 17. 14:50
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Szűz lányt eddig még nem masszíroztam hasonlóképp de szerintem ez nem akadály, csak el kell mondani a választott masszőrnek, hogy te mit szeretnél, hidd el meg fogja érteni és oda fog figyelni rád.
2024. máj. 17. 14:52
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
miért nem szerzel pasit?
2024. máj. 17. 17:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Most nem tetszik senki. Zárkozotab tipus vagyok és lépés lenne hogy változak.
2024. máj. 17. 18:00
 9/12 Nincstovább ***** válasza:
64%
Szerintem Kedveském, de ez csak az én véleményem, vagy meg fogadod vagy nem, a te döntésed. Én úgy gondolom, hogy előbb magad ismerd meg a testedet, aztán valakivel együtt ismerjétek meg egymás testét. Az első ilyen érintés más által inkább legyen olyan valaki, akire később, amikor olyan véntroty leszel, mint én, szívesen gondolsz vissza, nem pedig úgy, hogy “Aaahm… na igen, egy idegen masszírozta először a vulvám.” :) De persze ez a te döntésed :)
2024. máj. 17. 19:11
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
Szüzen menni lehet. Szüzen hazajönni nem biztos.
2024. máj. 17. 23:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!