Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez csapatépítő vagy orgia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csapatépítő vagy orgia vagy mindkettő?

Figyelt kérdés

Interjúztam egy munkahelyre, 6 fő lenne itt velem együtt, fele-fele a nemek aránya és a nők mindegyike középkorú, a férfiak pedig 20+

Ebből egyébként 2 pasi gyakornok/asszisztens

Megütötte a fülem, hogy saját pénzből mennek csapatépítésre, bérelnek egy-egy faházat, napközben eveznek egyet és itt jött az a rész, amit kacéros huncut hangon elkezdett mondani az interjúztató nő, hogy természetesen alkoholt szigorúan nem fogyasztanak az este alatt, társasoznak majd csak és verseket fognak olvasni és semmi mást nem csinálnak

Mesélte még egy volt ismerősöm, hogy Ő is ilyen kis csapatos multis részlegen dolgozott és az Ő csapatépítő estéjük átcsapott egy orgiába, nekem egyből ez ugrott be, amit ez az ismerősöm mondott, abban a pillanatban amikor az interjún mondta a nő

Én látok rémeket?

Nekem ez a hely előrelépés szempontjából jó lenne, de ez a gondolat most megijesztett

2024. máj. 17. 08:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Aham, szóval 6 szingli kolléga akik együtt járnak el bulizni. Ritka, de előfordulhat. Ettől még képzeld el a legtöbb ottalvós buli nem csap át orgiába, max. 1-1 párocska kialakul a buli hevében.

Először vegyenek fel, majd utána minden más. Még ha rendszeresen többeseznének is, ha látják rajtad, hogy nem vagy vevő rá akkor el sem hívnak ezekre a bulikra.

2024. máj. 17. 11:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam sehol sem azt, hogy szingli lenne mindenki.
2024. máj. 17. 12:39
 13/17 anonim ***** válasza:
17%
Ez csak szex... Semmi érzelem vagy bármi, pusztán móka. Mintha elmennél futni egyet.
2024. máj. 17. 12:40
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 akkor meg viszik a fickójukat is. Ha lenne csajod te csak úgy benyelnéd, hogy rendszeresen eljár több napra, fiúk-lányok vegyesen, kis csoportban ottalvós-piálós bulikra? Nem a barátnőivel 1-1 csajos estére, hanem több napra ottalvós bulira (elég nagy különbség!).
2024. máj. 17. 21:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Előfordult már nálunk is, de nem azért mennek az emberek, hogy szexeljenek egyet.
2024. máj. 20. 11:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Olyan volt már nálunk, hogy csapatépítőn 3 férfi és 2 nő full meztelenül szaunáztunk egyszerre (az egyik ráadásul a főnökasszony volt), de szex nem volt semmi. Berúgás az igen, és jó is volt.
2024. máj. 20. 16:03
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
Érdekelne melyik ez a cég. Mert ha kiderülne hogy mégis van orgia, akkor azonnal jelentkeznék az állásra.
2024. máj. 21. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!