Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Középiskolások és idősebbek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középiskolások és idősebbek! Volt már, aki maszturbált közületek az iskolában óra közben? Fiúkat és lányokat is kérdezem.

Figyelt kérdés

2024. máj. 16. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor szoktam csinálni :D
2024. máj. 16. 17:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Év vége felé dupla osztályfőnöki óra. Első órán össze kellett tolni a padokat , valami hülye csoport feladat volt , legjobb csaj osztálytársam meg poénbol felrakta a lábát a combomra, úgy volt egy jó darabig, nem mellékesen a sport melltartóján illetve pólóján keresztül is látni lehetett a bimbóját. Második osztályfőnökin filmeztünk, utolsó padban a sötétben kivertem. Senki nem látott de nagyon jó érzés volt .
2024. máj. 16. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Órán nem de wc-ben szünetben gyakran
2024. máj. 16. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én zsebhokiztam,sperma a gatyámba ment.Osztálytársam,legjobb barátom úgyszintén.Szerintem izgató!
2024. máj. 17. 06:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen. Helyettesítő tanár volt még csak kb 1-2 éve fejezte be a sulit szoknya padra ülés… na nekem senkim nem volt és hát én fantáziálgattam kicsit… melegítőnadrágba voltam nem kellett sok nagy mozdulat hogy elélvezzek sperma maradt a gatyába és nem vette észre senki utolsó sor legszélén ültem szerintem egyszer jó volt rendszert nem csináltam belőle
2024. máj. 17. 08:56
 16/17 A kérdező kommentje:

11 és 13

Fiú vagy lány vagy?

2024. máj. 17. 09:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze rendszerint kimegyek az órán masztizni ha rám jön. Leülök a wc tetőre és megy is a dolog.

18L

2024. jún. 2. 20:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!