Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bizonyos kisebbségek tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos kisebbségek tényleg szoktak családon belül szexelni vagy ez csak legenda?

Figyelt kérdés
Jó lenne, ha olyan válaszolna akinek van erre rálátása is.
2024. máj. 9. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én éltem olyan városban ahol rengeteg c kategória volt.

És igen ott lehetett hallani ilyet többet is.

Volt ahol gyerek lett. Aki sajnos betegen született.

2024. máj. 9. 16:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de bízom benne lesz C kategóriás válaszadó is. Gondolom még tájékozottabb.
2024. máj. 9. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ilyen.
2024. máj. 9. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod majd valaki érintettként felvállalja hogy csinálja a dolgot? Nem fogja senki sem, mert ez bűncselekmény
2024. máj. 9. 17:22
 5/7 A kérdező kommentje:
4, Buncselekemeny? Nem tudtam, azt gondoltam szimplán undorító.
2024. máj. 9. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, unokatestvérek qrnak

Beltenyeszet

Amelyikek ilyen gnom, torz fejűek, azok mind ilyenek

Tescoban dolgoztam, sok ilyen Orkot láttam

2024. máj. 9. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, konkrétan bűncselekménynek számít a közeli hozzátartozók között. Nemcsak gyermek és szülő között, hanem például a testvérek között is, ha egymással dugnak. És igen, egyes kisebbségek körében ettől függetlenül előfordul a dolog. Én dolgoztam a szociális ellátásban egy ideig, és láttam, hallottam ilyen eseteket. És hogy még rosszabb legyen a helyzet, ez tipikusan az a társadalmi csoport, amelyik a védekezéssel sem törődik. Szóval nem elég, hogy a lányok gond nélkül dugatják magukat a saját fiútestvérükkel is, még az sem zavarja őket, ha közben esetleg egy baba becsúszik tőle.
2024. máj. 9. 18:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!