Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti ebben benne lennéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ebben benne lennétek, nagyon extra?

Figyelt kérdés

Mostanában eléggé izgat az önszpás gondolata

Kicsit nyújtottam rá és sikerül olyankor bekapni majdnem az egész makkomat. Viszont elég izgató lenne, ha a barátnőm is besegítene ebben. Segíthetne a számba adni vagy szopni közben... Izgatni. Nektek erről mi a véleményetek?

Komoly kapcsolatban vagyok már 3 éve de a barátnőm nincs benne anmyira az extra dolgokban. Soha senki nem nézné ki belőlem, hogy engem ez izgat...de akkor is.

Tehát lányok, mi a véleményetek erről?

2024. máj. 8. 11:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Undorító. De segítenék neked. Szívesen lenyomnálak a hátadnál hogy bleszaladna a torkodig
2024. máj. 8. 11:32
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Biztos nem segítenék ebben.Megkérdezném inkább minek neked barátnő ha erre van igényed?
2024. máj. 8. 11:34
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Azért ez annyira nem szörnyű kérés, sokkal durvább dolgokat olvasok itt napi szinten
2024. máj. 8. 11:39
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
Undorito
2024. máj. 8. 11:40
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem semmi baj nincs ebben,én bene lennék
2024. máj. 8. 11:58
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Az én csajom nem szereti ezt. Ettől még párszor már segített benne, de nem erőltetem, ha neki nem jön be. Mondjuk én nem tudom bekapni, csak távolabbról az arcomra/számba verni, de ezt megtehetem egyedül is, ha ő nem akarja.
2024. máj. 8. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Simán benne lennék, elég izgató lenne ilyen helyzetben látni a páromat.
2024. máj. 8. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Én segítek is a páromnak benne. Miközben lenyomom és szopja magát, addig én az ánuszát meg a herélt nyalogatom, vagy a prosztatáját masszírozom.
2024. máj. 8. 20:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem segít a párom ebben semmi extra nincs benne nekünk. Segít bekapni és közben veri a végén mikor meg a számba élvezek egy csókkal megosztjuk a spermát
2024. máj. 17. 09:31
 10/13 anonim ***** válasza:
33%

ez nem homo kategória? meg amit írkáltok ? :D

egyébként ez nagyon beteg! ha élvezed csináld.. csak légyszi ne irosagass tele minden fórumot.

2024. máj. 18. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!