Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi baja lehet az ilyen férfina...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet az ilyen férfinak? Kapcsolat eleje óta, hozzám sem nyúl,ha bármit csinálnia kellene (intézkednie, szexelni,vagy bármi), akkor "fáradt, vagy most épp nem ér rá a munka miatt" Nem értem.

Figyelt kérdés
Mióta kapcsolatban vagyunk (rövid ideje), minden alól kihúzza magát,és egy egyszerű varázs szót használ, hogy "most fáradt vagyok, sok a munka", holott egész nap a saját kis kuckójában mereszti a seggét, tehát fizikálisan nem fárad ki csak pötyög,,és munka közben is zenét hallgat, meg sorozatot/filmet is néz.Olyan munkára mondja,hogy fárasztó amit más simán megcsinál pár óra alatt,és azokhoz hasonlítja magát,akik rendesen dolgoznak+ még gyereket is nevelnek..Ebből megy állandóan köztünk a vita,hogy a házimunkába sem segít be,mégis mindig fáradt. Részt nem vállal semmiből, határozatlan,és sokszor tingli-tangli, a saját bátyjától sem mer semmit kérni,hogy szerelje össze.. Együtt vagyunk x ideje,de úgy vagyunk este mint a nyugdíjasok,mert társasozunk, és kártyázunk, szex,összebújás nincs mert szabályosan fél tőle..amikor előhozom,vagy arra kerülne a sor a helyzet miatt. Még az anyjának is elege van már belőle, és szerinte sem normális ez,amit művel.Próbálkoztam már azzal is,hogy megfenyegetem,hogy akkor szedem a holmimat,és itt hagyom,de arra azt mondta,hogy menjek,ő nem fog akadályozni.. Milyen orvoshoz lehet ezzel fordulni,már ha lehet? Vagy nem szeret igazán,és megfelelő neki a helyzet,hogy van cselédje, és ennyi? Nem tudom mi ez,ilyennel még soha nem találkoztam, de kezd nagyon fogyni a türelmem.
2024. máj. 8. 01:20
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ráadásul mindig olyan hivatkozik,hogy milyen sok gond van az élet minden területén,pénzügy, nem haladás a házfelújítással, stb..de szerintem,ezek másnál is vannak,és ettől még simán összebújnak..itt meg ebből kifolyólag mert neki ezeken kattog az agya, semmi sincs köztünk..szerintem,ez nem lehet normális..Ráadásul,boldognak kellene lennünk, van saját ház (nincs rajta kölcsön,igaz nem a legszebb,de akkor is a miénk), gyerek nem köt le minket, szülőktől külön élünk..ezért nem értem..Bejárnia sem kell,úri helye van, a saját maga főnöke is mindezek mellett..Vagy ezzel próbál valamit elpalástolni?
2024. máj. 8. 01:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kapcsolat.

Mi tart vissza, hogy felszámold?!

2024. máj. 8. 01:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen orvos nem segít azon, hogy nem szeret, nem érdekled és élősködő parazita.
2024. máj. 8. 01:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Napokra is simán itthon hagy,ha nem akarok vele menni és ilyenkor "pénzzel kompenzálja",hogy vegyek magamnak belőle,amit akarok..
2024. máj. 8. 01:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem meleg?😀 és kell neki egy álkapcsolat ( vagy még magának sem vallja be). Ha nem lenne az és csak nem szeret.. attól megdughatna.. azt erzelmek nelkul is lehet. Mióta vagytok együtt? Azt írod rövid ideje, akkor meg ráadásul napi szinten szexelnetek kéne.

Ez a reakció meg.. hogy menj ő nem akadályoz.. ilyet nyilván nem mondunk annak akit szeretünk.. leszarja mit csinálsz neki mindegy. Hát tudod mit? Hagyd ott! Nem az anyja vagy a cselédje vagy.

2024. máj. 8. 04:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked már nem is kell gyerek, mert van egy nagy. Nézd, nem bántásból, de ha így akarod leélni az életed, a te dolgod, ha nem, akkor adj neki ultimátumot, és lépj valamit.
2024. máj. 8. 04:50
 7/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jól leírtad! Te "csak egy cseléd vagy, akit azért nem tart vissza, mert bármikor talál olyan mőt aki kiszolgálja a lusta s.ggét.

Nem becsül, s a tiszteletről ne is beszéljünk, mert azt szerintem azt se tudja, eszik e vagy isszák. Egy ilyen ember pénzt tud keresni ilyen lusta viselkedéssel. S egy ilyen kezdett bele ház felújításba? Az se lesz kész egyhamar. Ne csak fenyegesd, hanem ha kiteszi a s.ggét a házból, akkor te meg addigra mire hazaér, te pakolj össze néhány cuccod ésmikor megérkezik, te meg akkor indulsz. Nem, az ilyen nem fog visszatartani, ez ennél lustább mint hogy vegye a fáradtságot és vissza tartson. Majd amikor a "szolgája, már mint te. Nem lesz kéznél, ez agyf.szt fog kapni. Sajnos ezt a szülei b.szt.k el! Mert biztos ki volt nyalva a hájas s.gge. Lépj le, mert ez nem kapcsolat, de még vegetálás sem. Ez a szép évek, s idő pazarlása, amit más csesz el helyetted. Nekem az egyik alapszabály az életben, miszerint az én időm, csak én b.szh.tom el!

2024. máj. 8. 05:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Anya pótlék vagy menekülj
2024. máj. 8. 06:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kapcsolat. Lepj ki belole. Vagy a penz tart benne?
2024. máj. 8. 06:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet búza vagy totál impotens, de minél hamarabb szakíts vele jobb lesz neked is.

Mert ez csak kínlódás és egyre rosszabb lesz .

2024. máj. 8. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!