Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfi társak, ti mennyit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társak, ti mennyit vagytok otthon meztelen, ha egyedül vagytok?

Figyelt kérdés
Főleg így, hogy egyre melegszik az idő, és a ruhák is egyre csak rövidülnek. Nem féltek, hogy valaki éppen beállít hozzátok?

2024. máj. 6. 15:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
Egyreszt be van zarva az ajto, masreszt meg ha valaki csenget is kb fel perc felvenni valamit.
2024. máj. 6. 15:46
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Egész nap. Mivel össze-vissza dolgozom, így mindig egyeztetni kell velem, ha valaki fel akarna jönni, szóval nem tartok a váratlan vendégektől sem.
2024. máj. 6. 15:46
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
kertes házban lakom nem látnak be
2024. máj. 6. 15:56
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

"Nem féltek, hogy valaki éppen beállít hozzátok?"

Hát, mifelénk van ajtó...

...meg azért nem is adtam el a ruháimat.

2024. máj. 6. 16:04
 5/18 anonim ***** válasza:
16%
Ilyenkor foglalkoztok a szerszamotokkal vagy csak siman meztelenul vagytok es csinaltok hetkoznapi, nem szexualis dolgokat?
2024. máj. 6. 16:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Tavasztól őszig, amikor jó idő van, éjjel-nappal meztelenül vagyok. Egyedül élek.
2024. máj. 6. 16:28
 7/18 anonim ***** válasza:
58%
Van csengő, meg kulcs is a zárban. Aki a nélkül jön be, az legyen is zavarban mert kivágom az ablakon, hogy csengetés nélkül csak úgy bejön a házamba!
2024. máj. 6. 17:24
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha egyedül vagyok otthon, akkor sokszor vagyok meztelenül, leginkább este, fürdés után. Napközben jövök-megyek és az udvarra belátni, úgyhogy ott egy rövidnacit felveszek.
2024. máj. 6. 18:26
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Meztelenül alszom így este zuhany után mindig, reggel meg attól függ hogy meddig hogy mikor kell felöltöznöm. Jó időben ha tehetem akkor akár egész nap ruha nélkül vagyok.

A kérdés második felét nem értem, mi az hogy valaki éppen beállít? Van ajtóm, azon zár, abban kulcs, ha valaki jön akkor előbb vagy csönget vagy betör, mindkettő elég időt igényel ahhoz hogy addig valamit magamra kapjak. Akinek meg nem zárom az ajtót és benyithat szabadon ha jön, az meg olyan személy aki megláthat egy szál pöcsben, se őt, se engem nem zavar.

2024. máj. 6. 20:05
 10/18 anonim ***** válasza:

#8 vagyok

Amúgy ezt, hogy bárki beállítana hozzám nem értem. A kapu mindig zárva van, így kizárt, hogy bárki is bejönne.

2024. máj. 6. 20:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!