Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, milyen maszturb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, milyen maszturbátor volt eddig a legjobb, amit kipróbáltatok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt ilyenekre, hogy: fleshlight,péniszpumpa, női torzó, szexbaba stb.

Melyikkel volt a legjobb?

2024. máj. 5. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Fleshlight jó volt, de főleg úgy amikor mas huzogatta rajtam és nem én magamnak
2024. máj. 5. 12:31
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Soha nem próbáltam ilyet, inkább a nőknél maradok.
2024. máj. 5. 12:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Párezer forintos mupuncit próbáltam, ami kb 12 cm hosszú és mindkét vége nyitott. Az az áráért nagyon jó volt, sokkal jobb mint csak kézzel. Illetve tenga tojást is próbáltam, az is egészen jó élmény :)
2024. máj. 5. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem fleshlightom van, nagyon jó erzes
2024. máj. 5. 12:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Tenga tojás es fleshlight.
2024. máj. 5. 13:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elso amit eletemben probaltam es a leg emlekezetesebb is az a tenga tojas volt. Isteni erzest volt. Kar, hogy 3-4 menet utan szetment.
2024. máj. 5. 13:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Tenga Flip Zero. Nekem sokkal jobban bejött, mint a Fleshlight. Az csak egy cső, nekem túl hosszú, azaz egy csomó izgalmas részt nem érek el, pedig átlagos hosszal rendelkezem.

Ellenben a Fleshlighttal a Tenga Flip Zero (NEM a Flip Hole!!!) pont nekem való, gyakorlatilag 15 centire összesűríti a sok bordát, meg miegymást. A végén ráadásul van egy kis kamra, ami rácuppan a makkomra, na az a tuti. Tengával van olyan érzésem, hogy na teljesen kitöltöm, végigértem.

Maszturbálásra kiváló, kézzel már rá sem rántok. Nem nőket akarok vele helyettesíteni, hanem a hokizást élvezetesebbé tenni. Arra pedig nincs jobb.

2024. máj. 5. 14:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem a fleshlight jön be
2024. máj. 5. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Makkvibrátort használt-e már valaki? Kíváncsi lennék, hogy érdemes-e beruházni rá?
2024. máj. 5. 16:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Friss szingliként a megőrülés helyett gondoltam átmeneti megoldásra és vettem egy Fleshlight és nagyon elégedett voltam. F.
2024. máj. 6. 10:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!