Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert lehet az, hogy fiukent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lehet az, hogy fiukent egy sraccal megismerkedem, jol megertjuk egymast latszolag minden teren aztan egyszer csak magyarazat nelkul eltunik?

Figyelt kérdés
Ha pedig megprobalok valaszt kapni meg csak valaszra sem meltat.

2024. máj. 4. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megijedt.
2024. máj. 4. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Mert lehet neki nem az az érzése, hogy olyan jól megértitek egymást. Éretlen és nem tud szakítani rendesen, nem akar konfrontálódni, hogy elmondja mi a baja, egyszerűbb neki ha ghostingol.

Tudom nehéz az ilyent lenyelni de nincs miért keresni az indokot ilyen emberek esetében, csak az időd pazarlod és úgyse fogod visszanyerni a kapcsolatot.

2024. máj. 4. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
A többségnél ennyiben ki is merül a kommunikációra való képesség. Elég általános jobb, ha nem szívod mellre túlságosan.
2024. máj. 4. 15:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Ertem en de vannak az olyanok, hogy talaloztok, szex aztan mindenki megy a dolgara. Nem ezekrol szol a kerdesem.

Viszont vannak olyanok akikkel ugy erzi az ember, hogy azonos a hullamhossz, elmondjak, hogy kb ugyanarra vagynak, sot tobbszor is egyutt vagytok aztan ez tortenik.

Tenyleg ez lenne amit a 2-es mond, hogy az emberek annyira nem tisztelik a masikat, hogy legalabb megfogalmazzak, hogy miert nem hanem siman ghosting?

2024. máj. 4. 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal könnyebb eltűnni, mint belenézni a szemedbe, és úgy mondani, hogy elege lett, vagy unalmas vagy, vagy egyszerűen csak jött valaki jobb.
2024. máj. 4. 15:37
 6/8 A kérdező kommentje:
en mindig meg szoktam mondani.
2024. máj. 4. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert te egy jó ember vagy, de sajnos sok a gerinctelen és neked sikerült egy ilyet kifognod. Sajnálom kérdező.
febr. 21. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos az ilyenekből rengeteg van. Folyamatosan ezt tapasztalom én is.

Nincs mit tenni, engedd el!

Felesleges gyötörnöd magad.

febr. 21. 09:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!